5000 TL Altı En İyi Telefonlar: Fiyatlar Yükselmeden Kaçırma!

10000 TL Altı Telefonlar

5000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listemizde, bu hafta daha uygun modellerin karşımıza çıktığını görmekteyiz. İşte döviz kuruna rağmen alınabilecek en iyi akıllı telefonlar.

Son aylarda ülkemizde dolar kurunun bir hayli arttığını biliyoruz. Dolar kurunun etkilendiği en önemli sektörlerden biri ise teknoloji. Özellikle ülkemiz bazında, TL’nin değer kaybının etkilendiği en büyük sektörün teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bu sektörde en çok ihtiyaç olan cihaz ise akıllı telefon. Son zamanlarda dolar kurunun artışından sonraki fiyatlara baktığımızda ise, akıllı telefonların %30 oranında fiyatlarının arttığını söyleyebiliriz. Haliyle çoğu kullanıcı, uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında. Bu listemizde sizler için 5000 TL altı en iyi akıllı telefonlar ile karşınızda olacağız. İşte Aralık 2021 itibariyle alınabilecek en iyi telefonlar.

5000 TL Altı En İyi Telefonlar: Fiyatlar Yükselmeden Kaçırma!

Samsung Galaxy M52 5G

Samsung Galaxy M52 5G

5000 TL altı en iyi telefonlar listemizde, 5G destekli en ucuz model olarak karşımıza çıkan Galaxy M52 5G 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile birlikte geliyor. Söz konusu modelin fiyatı ise 4900 TL civarında.

Poco X3 Pro

Poco X3 Pro

Poco X3 serisinin fiyat performans bazında değerlendirdiğimizde, en güçlü modeli olan X3 Pro, 4700 TL’lik bir satış fiyatıyla sunuluyor. X3 Pro modeli, listemiz arasında en iyi işlemciye sahip modeller arasında yer alıyor. Bu yüzden listemizi incelerken kriteriniz işlemci ise, tercih edebileceğiniz en iyi modellerden birinin X3 Pro olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy A52

5000 TL altı telefonlar

Listemizin ikinci sırasında bulunan Samsung Galaxy A52 modeli, ortalama olarak 4700 TL’lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Söz konusu modelde Poco’nun modelinden farklı olarak 8 GB’lık RAM karşımıza çıkıyor. Dahili depolama alanında ise yine 128 GB’lık dahili depolama alanının bizlere sunulduğunu söyleyebiliriz. Bu telefonda yine 4700 TL fiyat kalibresinde satışa sunuluyor. Söz konusu fiyatın farklı sitelere bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini de söyleyelim.

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

Listemizde satın alabilecek en iyi modeller arasında Poco’nun fiyat-performans alanında satılabilecek en iyi modeli X3 NFC karşımıza çıkıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olan model 4800 TL’lik bir satış fiyatından sunuluyor. Tabii ki önümüzdeki günlerde bu fiyatın artıp azalma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekir.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

5000 TL altı telefonlar

Redmi’nin en çok tercih edilen akıllı telefon serilerinden biri olan Note serisinin 9 Pro modeli hala ilgi gören modeller arasında bulunuyor. 6 GB RAM 128 GB dahili depolamaya sahip olan model 6.67 inçlik bir ekran ile bizleri karşılıyor. Ayrıca listede tercih edilebilecek en iyi modeller arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Çünkü söz konusu model hem listedeki en uygun modeller arasında yer alıyor hem de işlemci anlamında en güçlü işlemci işlemcilerden birine sahip.

İlgili Haberler

>> Xiaomi 12 Tanıtıma Günler Kala Sızdırıldı: Serinin En İyisi!

>> Samsung Galaxy S22 Ultra, Poster Görselleri Sızdırıldı: Note Serisi Geri Döndü