5000 TL Altı Telefonlar: Listeye Yeni Telefonlar Eklendi!

5000 TL Altı Telefonlar

5000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listemizde, bu hafta daha uygun modellerin karşımıza çıktığını görmekteyiz. İşte döviz kuruna rağmen alınabilecek en iyi akıllı telefonlar.

Son aylarda ülkemizde dolar kurunun bir hayli arttığını biliyoruz. Dolar kurunun etkilendiği en önemli sektörlerden biri ise teknoloji. Özellikle ülkemiz bazında, TL’nin değer kaybının etkilendiği en büyük sektörün teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bu sektörde en çok ihtiyaç olan cihaz ise akıllı telefon. Son zamanlarda dolar kurunun artışından sonraki fiyatlara baktığımızda ise, akıllı telefonların %30 oranında fiyatlarının arttığını söyleyebiliriz. Haliyle çoğu kullanıcı, uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında. Bu listemizde sizler için 5000 TL altı en iyi akıllı telefonlar ile karşınızda olacağız. İşte Ocak 2022 itibariyle alınabilecek en iyi telefonlar.

5000 TL Altı Telefonlar: Listeye Yeni Telefonlar Eklendi!

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

Listemizde satın alabilecek en iyi modeller arasında Poco’nun fiyat-performans alanında satılabilecek en iyi modeli X3 NFC karşımıza çıkıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olan model 4600 TL’lik bir satış fiyatından sunuluyor. Tabii ki önümüzdeki günlerde bu fiyatın artıp azalma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekir.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

5000 TL altı telefonlar

Redmi’nin en çok tercih edilen akıllı telefon serilerinden biri olan Note serisinin 9 Pro modeli hala ilgi gören modeller arasında bulunuyor. 6 GB RAM 128 GB dahili depolamaya sahip olan model 6.67 inçlik bir ekran ile bizleri karşılıyor. Ayrıca listede tercih edilebilecek en iyi modeller arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Çünkü söz konusu model hem listedeki en uygun modeller arasında yer alıyor hem de işlemci anlamında en güçlü işlemci işlemcilerden birine sahip. Fiyatı ise 4300 TL civarında.

Redmi Note 10S

Xiaomi Fiyat performans

Listedeki modeller arasında en son çıkan model olarak adlandırabileceğimiz Redmi modeli de yine 4.000 TL’lik bir fiyattan satışa sunuluyor. Ayrıca Redmi Note 10S’de 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama ve 5.000 mAh kapasitesinde pil bulunuyor.

Samsung Galaxy M31s

5000 TL Altı Telefonlar

6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile Samsung’un uygun en çok tercih edilen uygun fiyatlı modelleri arasında yer alan M31s, farklı sitelere bağlı olacak 3900 TL’lik fiyat etiketinden satışa sunuluyor.

İlgili Haberler:

>> Honor Magic V Özellikleri Ortaya Çıktı: Sektörü Sallayacak

>> HONOR MagicBook 16, Windows 11 ile gelecek! Yeni ürün hakkında tüm detaylar