AirPods 3 olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı!

AirPods 3

Tasarım olarak AirPods Pro’ya benzeyen, 2021 yılında piyasaya sürülmesi beklenen AirPods 3 hakkında görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar.

Apple’ın AirPods Pro’ya benzer tasarımıyla dikkat çeken AirPods 3 olacağı iddia edilen görseller paylaşıldı. Japon blogu 52audio tarafından yayınlanan görüntülere göre AirPods 3 modeli, tasarım olarak AirPods Pro’ya benziyor. AirPods Pro’ya kıyasla daha kısa bir yapıyla geldiğini görmekteyiz. Ayrıca paylaşılan görsellere baktığımızda şarj kutusunun kapağı da karşımıza çıkıyor. Edindiğimiz görüntülere göre AirPods 3’ün ucunda herhangi bir silikon yapı olmadığını görmekteyiz. Bu da Aktif Gürültü Engelleyici (ANC) özelliğinin olmayacağı anlamına gelir. İddialara göre Apple, AiprPods 3 modelini, diğer TWS kulaklıklarına göre daha uygun fiyattan satışa sunacak. Bunun sebebinin ise, rakip firmaların, benzer özelliklere sahip kablosuz kulaklıkları daha uygun fiyata satıyor olması olarak düşünülüyor.

Apple AirPods 3 uygun fiyatlı olabilir

Apple, kablosuz kulaklık konusunda son yıllarda satışları azaldığı için daha düşük bütçeye hitap eden bir model çıkaracak. Fiyatta daha uyguna gidilmesi, bazı özelliklerin çıkartılmasına da neden olacaktır. Olmayacağını kesinleştirdiğimiz ilk özellik ise, Aktif Gürültü Engelleyici (ANC) oldu. Muhtemelen Apple’ın en ucuz kablosuz kulaklığı olarak çıkacak olan AirPods 3 modelinin piyasaya sürüleceği tarih henüz belli değil.

AirPods 3

Apple, kablosuz kulaklık üretmeye devam ediyor. AirPods 3’ün yansıra, daha erken tarihte tanıtılması beklenen AirPods Studio modelini de unutmamak gerek. Mart 2021’de tanıtılması beklenen AirPods Studio kafa üstü kulaklığı iddialara göre 599$’a satışa sunulacak. Aynı zamanda AirPods Studio’nun bir de spor modeli olacak. Bu spor modelinde ise kullanılan malzeme ve ses kalitesi daha düşük olacak. Aynı zamanda spor modelinin de 399$’a satılması bekleniyor.

Paylaşılan sızıntılar henüz kesin olmamakla beraber Apple tarafından iddiaları doğrulayıcı bir açıklama yapılmadı. Fakat iddialara göre 2021 yılının ikinci yarısında tanıtılması beklenen Apple AirPods 3, şu ana kadar piyasaya sürülen en ucuz AirPods olabilir.

İlgili Haberler

>> iOS 14.2 yepyeni özellikler ile geldi. İşte çok sevilecek o özellikler

>> Apple 10 Kasım etkinliğinde ne tanıtacak?