Realme X9 Pro modeli hakkında ilk detaylar belli oldu: Performans canavarı

Realme X9 Pro

Realme’nin yakında tanıtılması beklenen modeli Realme X9 Pro hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. İşte yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Realme, her bütçeden akıllı telefon üretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde karşımıza çıkan X9 Pro modeli hakkında bazı sızıntılara sahiptik. İlk olarak yeni modelin MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 1200 yongasına sahip olması bekleniyordu. Fakat daha sonra bu sızıntının farklı bir Realme modeline ait olduğu ortaya çıktı. Yani söz konusu işlemciye sahip olacak olan model, Realme X7 Max 5G adı ile karşımıza çıkacak. X9 Pro modeli ile ilgili yeni özelliklerin sızdırıldığını da belirtelim. Yeni işlemci ise, Qualcomm’dan geliyor. İşte performans alanında rakiplerini eleyecek yeni Realme X9 Pro modeli hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Realme X9 Pro modeli hakkında ilk detaylar belli oldu

Yeni modelin Dimensity 1200 yongasını kullanılacağı iddia edilmişti. Fakat yeni sızıntılar ortaya çıktı. Ardından yeni modelin Qualcomm Snapdragon 870 yongasına sahip olacağı kesinleşti. Bununla beraber cihaz hakkında yeni özellikler de ortaya çıktı.

Realme X9 Pro

İlk olarak telefonun tasarımı incelediğimizde, arka tarafa baktığımız zaman, dikey konumlandırılmış üçlü kamera kurulumunun bizleri karşıladığı görmekteyiz. Bu kameralar, 50 MP değerinde IMX766 ana kamera, 16 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera olacağı iddia edilen lens ve 2 MP yardımcı kamera olarak karşımıza çıkıyor.

Realme X9 Pro

Realme X9 Pro modelinin ön panelini incelediğimizde ise 1.080 x 2.400 piksel çözünürlüğe sahip 6,55 inçlik bir ekran bizleri karşılıyor. Aynı zamanda ekrana yerleştirilen ön kamera ise 32 MP çözünürlüğünde olacak. Bu ekranın AMOLED olduğunu da ekleyelim. Batarya tarafında 4.400 mAh kapasitesinde bir pil ile gelecek olan model, bu pili 65W hızlı şarjı destekleyebilir. Fakat yeni modelin şarj gücünün henüz kesinleşmediğini eklemekte fayda var.

Yeni model hakkında aktarılanlar bu kadar. Realme X9 Pro modelinin ülkemize giriş yapıp yapmayacağı konusunda herhangi bir sızıntı bulunmuyor.  Fakat önümüzdeki haftalarda cihazın tanıtması ile birlikte yeni modelin Türkiye ihtimali hakkında daha fazla bilgi sızdırılacaktır. Daha fazlası için beklemede kalın.

İlgili Haberler

>> Fiyat performans odaklı Realme C25s piyasaya sürüldü: İşte fiyatı