Vivo Katlanabilir Telefon Modelleri Bakın Nasıl Bir Tasarıma Sahip Olacak

OnePlus katlanabilir cihazlar

Birçok kullanıcı tarafından sevilen Vivo, katlanabilir telefon modelleri üretmeye hazırlanıyor. Peki şirketin bu yeni cihazlarında nasıl bir tasarım kullanılacak. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Akıllı telefonlarda katlanabilir modeller eskisinden çok daha fazla rağbet görüyor. Samsung ile başlayan katlanabilir model çılgınlığı neredeyse tüm markalara yansıdı. Mesela Huawei kendi Mate X serisini piyasaya sürdü ve önemli ölçüde başarılı oldu. Ayrıca Xiaomi şirketi katlanabilir modeller ile ilgili yakın takipte.

Herkesin en fazla merak ettiği markalardan bir diğeri Apple oldu. Katlanabilir cihazlar neredeyse 5 yıldır piyasada olmasına rağmen Apple henüz böyle bir model üretmedi. Bazıları şirketin ilgisiz olduğunu düşünse bile aslında bu doğru değil. Araştırma ve geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise söz hakkı Vivo markasında.

Vivo katlanabilir telefon modelleri farklı isimlerle geliyor

Vivo tarafından üretilmesi planlanan akıllı telefonlar 3 farklı isim alacak. NEX Fold, NEX Slide ve NEX Roll isimli bu modeller katlanabilir cihaz konusunda büyük bir ivme kazanılmasını sağlayabilir. Galaxy Z Fold veya Mi Mix Fold gibi cihazlara yakın olması beklenen bu modeller büyük bir beğeni toplayacak.

Vivo katlanabilir telefon modelleri

Ortaya çıkan sızıntılara bakıldığında Vivo ile ilgili bazı detaylar ortaya çıkıyor. Şirket katlanabilir modellerinde sadece düz bir seçenek kullanmayacak. Bunun yerine yuvarlanabilen bir tasarım tercih edebilir. Böylece piyasada bulunan cihazlardan daha farklı bir model kullanıcılara sunulabilir.

Vivo katlanabilir modeller ne zaman gelecek?

Patent sıkıntılarından sonra birçok kişi bu cihazların ne zaman kullanıcılara sunulacağını merak etmeye başladı. Özellikle son dönemlerde bu firmanın hızlı bir şekilde kullanıcılara çeşitli modeller sunmak istediği biliniyor. Rakipleri Samsung ve Xiaomi olduğu için elini çabuk tutmak zorunda.

Gelen son detaylara göre 2021 yılının ikinci yarısında yeni bir akıllı telefon serisi bu marka tarafından sunulacak. Patentler daha çok yeni ekran teknolojileri ile ilgili. Eğer 2021 yılının ikinci yarısında bu modeller kullanıcılara sunulursa büyük bir yankı uyandıracak.

İlgili Haberler:

>> Vivo Y73, tanıtıma haftalar kala kamera kurulumu ile görüntülendi

>> Vivo Y70t Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu: Bu Fiyata Bu Kadar Özellik