Redmi Note 11 serisi 108 MP kamera ile geliyor: Şimdi onlar düşünsün!

Redmi Note 11
Xiaomi’nin uygun fiyatlı Redmi Note serisinin yeni modeli Note 11 hakkında kamera alanında önemli özellikler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar.
Son zamanlarda ülkemizde fiyat performans odaklı akıllı telefonlara olan ilginin bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ülkemizde son 2 yılda artan dolar kuru ve artan vergiler sebebiyle orta segment akıllı telefonlara olan ilgi artmış durumda. Bu orta segment akıllı telefon modellerine ilaç gibi gelen Redmi Note serisi, son yıllardaki en çok ilgi gören cihazlar arasında adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Redmi Note serisi yıllardır orta segmentin kralı olarak anılan bir seri. Özellikle Yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulan Redmi Note 10 serisinin uygun fiyatı ve 4G ve 5G destekli seçenekleri ile ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Yakında ülkemizde de satışa sunulması beklenen Redmi Note 11 serisi hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte uygun fiyatlı performans odaklı en çok tercih edilen modeller arasında yer alan seri hakkında tüm detaylar.

Redmi Note 11 serisi 108 MP kamera ile geliyor: Şimdi onlar düşünsün!

Redmi Note 11

Geçtiğimiz günlerde yeni modelin temel özellikleri hakkında bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Serinin önceki modellerinden farklı olarak 120 Hz tazeleme oranının, serinin tüm modellerinde kullanılacağı biliniyordu. Bununla beraber OLED bir panel kullanacak model MediaTek imzalı işlemcilerden yararlanacaktı. Şimdi ise serinin kamera detayları hakkında yeni sıkıntılar ortaya çıktı Samsung’un HM3 lensini kullanacak olan model 108 MP kamera çözünürlüğü ile karşımıza çıkacak.
Genel olarak Xiaomi modellerinin yüksek kamera çözünürlüğüne sahip modelleri ile karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Fakat biliyoruz ki her şey kameranın çözümlü değil. Her ne kadar bu modellerin kamera çözünürlüğünün yüksek olması önemli olarak görülse de bu durumun yalnızca pazarlama stratejisinden ibaret olduğunu unutmayın. Telefon alırken yalnızca kamera çözünürlüğünü baz almamanızı öneriyoruz. bununla beraber söz konusu kameranın diyafram açıklığı ve test görsellerini de incelemenizi de öneririz. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Takipte kalın.