Realme 9 Pro Plus Kamera Canavarı Olacak: İşte Detaylar!

Realme 9
Realme 9 Pro Plus modelinin kamerası kendi segmentindeki modellere meydan okuyacak. İşte yeni model hakkında tüm detaylar.
Oppo’nun alt markası Realme, bir süredir ülkemizde resmi olarak hizmet veriyor. Her segmente özel olarak akıllı telefon üreten modelin özellikle uygun fiyatlı modellerinin tercih edildiğini söyleyebiliriz. Bunun en temel sebebi ise ülkemizde son zamanlarda artmakta olan dolar kuru. Geçtiğimiz haftalarda doların düşmesi ile Realme modellerinin de fiyatı ucuzladı. Yakında piyasaya sürülecek olan Realme 9 serisine ait Realme 9 Pro Plus modelinin kamera detayları hakkında bazı sızıntılar gerçekleşti. Söz konusu modelin kendi segmentindeki modellere göre uygun fiyattan satışa sunulması bekleniyor. İşte ilk olarak Hindistan’da tanıtılacak sonrasında ise ülkemize de giriş yapması beklenen yeni model hakkında ortaya çıkan tüm detaylar.

Realme 9 Pro Plus Kamera Canavarı Olacak: İşte Detaylar!

Yeni modelin Sony tarafından geliştirilen IMX766 sensörüne sahip olduğu biliniyor. Aynı zamanda söz konusu sensör OIS yani Optik İmaj Sabitleyici sensörüne de sahip olacak. Bu sensörün video anlamında Realme’nin beklenenden üstün performans gösterebileceğine de işaret. Aynı zamanda söz konusu kamera 50 MP çözünürlüğüne sahip olacak. Bununla beraber cihazın 2 tane daha kameraya sahip olacağına dair iddialar mevcut. Fakat diğer kameralar hakkında henüz ortaya çıkan bir detay bulunmuyor.

Realme 9

Aynı zamanda cihaz hakkında sızdırılan bazı teknik özellikler de bulunuyor. Ortaya çıkan sızıntılara göre söz konusu model, ekran tarafında 6.43 inçlik 90 Hz tazeleme oranına sahip AMOLED bir panele sahip olacak. Teknik özellik tarafında MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 920 işlemcisi kullanacak. Aynı zamanda 8 GB RAM ile de bu işlemci desteklenecek.

Pil tarafına 4500 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak Realme 9 Pro+ 65 watt’lık hızlı şarj desteği ile de bu pili destekleyecek. Ortalama 260 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak modelin 3 farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkması bekleniyor. Aynı zamanda önümüzdeki aylarda da ülkemize giriş yapacağına dair sızıntılar mevcut. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> Xiaomi 11T 256 GB İnceleme. Xiaomi’nin Yeni Amiral Gemisi Hakkında Tüm Detaylar Bu Videoda!

>> Xiaomi 11T 256 GB İnceleme. Xiaomi’nin Yeni Amiral Gemisi Hakkında Tüm Detaylar Bu Videoda!