Xiaomi 12T Pro Kamera Konusunda Rakip Tanımayacak!

Xiaomi 12T

Xiaomi 12T Pro modelinin kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ülkemizde de satışa sunulması beklenen seri hakkında tüm ayrıntılar.

Xiaomi’nin her yıl iki güçlü akıllı telefon serisi ile karşımıza çıktığını belirtelim. Yılın sonlarına doğru Xiaomi 11-12 gibi amiral gemisi telefon serisi karşımıza çıkarken, sonraki yılın ortalarında ise, T serisine ait modelleri sunuyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Xiaomi 11T modelleri bir hayli ilgi görmüştü. Daha sonrasında ise söz konusu modeller Türkiye’ye de giriş yaptı. Artık Xiaomi 12T ve 12T Pro modeli hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Artık yeni modellerin tanıtımının yakın olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda söz konusu modellerin kullanacağı işlemciye dair yeni sızıntılar ortaya çıkmıştı. Sonunda seriye ait Pro modelinin kullanacağı kameraya ve bazı temel özellikleri ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan, tanıtıldıktan haftalar sonra ülkemize de giriş yapması beklenen yeni modeller hakkında tüm ayrıntılar.

Xiaomi 12T Pro Kamera Konusunda Rakip Tanımayacak!

İlk olarak serinin Pro modelinin 200 MP çözünürlüğünde kamera ile geleceğini belirtelim. Kamera kurulumuna dair görseller sızdırılan modeli incelediğimizdeki Xiaomi 12 serisine benzer bir tasarım anlayışının  hâkim olduğunu görmekteyiz. Ayrıca flaşın altında 200 MP ibaresi de bulunuyor. İşlemci tarafında Qualcomm imzalı Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olacak model, piyasadaki diğer amiral gemisi modellere kafa tutacak. Ayrıca söz konusu seri hakkında bazı ortaya çıkan teknik ayrıntılar da mevcut.

Xiaomi 12T Pro

Xiaomi’nin, kullanıcıların hızlı şarja böylesine önem verdiği bir zamanda, hızlı şarj desteğine sahip bir model sürmesi önemli bir avantaj. Hatta piyasadaki en hızlı şarj olacak akıllı telefonlardan biri olarak sunulacağı Xiaomi 12T Pro HyperCharge modelinin, dakikalar içerisinde şarj olması bekleniyor.

Seri hakkında sunulacak HyperCharge modelinin, 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağına dair iddialar mevcut. Özellikle Xiaomi, özel akıllı telefon sürümlerini, yalnızca Çin’e özel olarak piyasaya sürüyordu. Fakat iddialara göre Xiaomi 12T Pro HyperCharge modeli, küresel pazarda satışa sunulacak. Önümüzdeki günlerde yeni modeller hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

İlgili Haberler

>> Poco M4 Duyuruldu! En Ucuz Poco Modellerinden