Xiaomi 12T 200 MP Kamera İle Geliyor!

Xiaomi 12T

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Xiaomi 12T serisi hakkında yeni ayrıntılar belli oldu. İşte yeni model hakkında ortaya çıkan tüm detaylar.

Xiaomi’nin her yıl iki güçlü akıllı telefon serisi ile karşımıza çıktığını belirtelim. Yılın sonlarına doğru Xiaomi 11-12 gibi amiral gemisi telefon serisi karşımıza çıkarken, sonraki yılın ortalarında ise, T serisine ait modelleri sunuyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Xiaomi 11T modelleri bir hayli ilgi görmüştü. Daha sonrasında ise söz konusu modeller Türkiye’ye de giriş yaptı. Artık Xiaomi 12T ve 12T Pro modeli hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Artık yeni modellerin tanıtımının yakın olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda söz konusu modellerin kullanacağı işlemciye dair yeni sızıntılar ortaya çıkmıştı. Sonunda seriye ait Pro modelinin kullanacağı kameraya ve bazı temel özellikleri ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan, tanıtıldıktan haftalar sonra ülkemize de giriş yapması beklenen yeni modeller hakkında tüm ayrıntılar.

Xiaomi 12T 200 MP Kamera İle Geliyor!

Geçtiğimiz haftalarda söz konusu seri hakkında birçok bilgiye şahit olmuştuk. Fakat yeni serinin sunacağı kamera özellikleri hakkında henüz ortaya çıkan bir detay bulunmuyordu. 4 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek olan Xiaomi 12T serisi modellerinde 200 MP’lik bir kameraya yer verilecek. Tabii ki bu kameranın yalnızca Pro versiyonda olacağı da iddia edilen bilgiler arasında. Bazı kaynaklar Xiaomi 12T modelinin 108 MP kamera ile geleceğini, serinin yalnızca Pro versiyonunun 200 MP kamera yer alacağını iddia ediyor. Samsung’un ISOCELL HP1 sensörünü kullanan f/1.69 diyafram açıklığına sahip olan 200 MP’lik kamera optik imaj sabitleyici özelliğine de sahip olacak.

Xiaomi 12T

Bununla beraber söz konusu modelin sunacağı teknik özellikleri hakkında sızıntılar mevcut. 6.67 inçlik AMOLED bir ekran ile gelecek model 5000 mAh pil kapasitesine sahip olacak. Ayrıca pili desteklemek için ise 120W hızlı şarja sahip olması bekleniyor. İşlemci tarafına baktığımızda ise Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8+ Gen 1 yongasına sahip olacağını da belirtelim. Serinin önceki modelleri ülkemizde satışa sunulduğu için Xiaomi 12T serisinin de Türkiye’ye geleceği geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili Haberler

>> En İyi Kurumsal Yedekleme Çözümleri Nasıl Seçilir? Seagate ve Tech Data etkinliğinden notlar!