Asus ROG Phone 7 Oyun Konusunda Rakip Tanımayacak!

Asus ROG Phone 8

Asus ROG Phone 7 ve 7 Ultimate modelleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşte güçlü işlemciye sahip yeni modeller hakkında tüm detaylar.

Geçtiğimiz günlerde Asus ROG Phone 7 ve 7 Ultimate modelleri hakkında birçok detay ortaya çıkmıştı. Fakat söz konusu modellerin kullanacağı işlemci RAM ve dahili depolama gibi özellikleri hakkında henüz ortaya çıkan bir detay bulunmuyordu. Fakat şimdi ortaya çıkan detaylara baktığımız zaman seriye ait iki modelin de LPDDR5 16 GB RAM desteğinin olduğunu görmekteyiz. Aynı zamanda UFS 4.0 depolama birimine sahip 512 GB’a kadar artırılabilir bir hafızanın geleceği tahmin ediliyor. RAM ve dahili depolama alanı tarafında aktarım hızı ve MHz değeri tarafında rakiplerinden çok daha iyi verilere sahip bir oranın karşımızca çıktığını söyleyebiliriz.

Asus ROG Phone 7 Oyun Konusunda Rakip Tanımayacak!

Asus ROG Phone 7

Seriye ait iki model de Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacak. Söz konusu işlemcinin piyasanın en güçlüsü olduğunu biliyoruz. Fakat diğer özelliklere baktığımızda da hem RAM hem de dahil depolama tarafında kullandığı teknolojiler ile en güçlü ve en hızlısı olmayı amaçladığını bir kez daha görüyoruz. Yalnızca güç tarafında dediği değil verimlilik tarafında da piyasanın en iyisi olmaya amaçladığını söyleyelim.

Asus ROG Phone 7

Çünkü ısınma gibi sorunların olmayacağı bir telefonun bizleri karşılayacağını söyleyebiliriz. Özel soğutucular ile gelecek olan modelin kullandığı teknoloji sayesinde ısındıktan sonra çok kolay soğuyacağını söyleyebiliriz. Bu arka tarafındaki ekstradan yerleştirilebilen soğutucu aynı zamanda bir tetik görevi de görüyor. Fotoğraftan da anlaşılacağı üzere oyun konsoluna benzeyen bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Seriye ait önceki modellerin Türkiye’ye gelmediğini biliyoruz.

Asus ROG Phone 7

Bu yüzden ROG serisinin Asus Türkiye garantili olarak Türkiye’ye gelmeyeceğini tahmin ediyoruz. Fakat Türkiye garantili olmasa da bazı yurt dışından söz konusu modeli getirenler. Türkiye’de satacakları yine de resmi garantili olmayan ürünü satın almanızı tavsiye etmiyoruz. Fiyat tarafına baktığımızda ise 999 Euro’dan başlayan bir fiyat etiketi karşımıza çıkıyor. Serinin Ultimate modeline soğutucuyu da eklediğimiz zaman ise 1400 Euro’luk fiyat etiketi bulunuyor. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

Asus ROG Phone 7

İlgili Haberler

>> Samsung Galaxy Tab S9 Kalem İle Geliyor!