Xiaomi Pad 6 Yakında Piyasaya Sürülüyor: Kusursuz Deneyim!

Xiaomi Pad 6

Xiaomi Pad 6 tablet modelinin önümüzdeki hafta Hindistan’da piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. İşte ülkemize de geleceği iddia edilen yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Xiaomi’nin her kulvarda rakipleri ile kafa kafaya olduğunu biliyoruz. Tablet tarafında Türkiye bazında değerlendirecek olursak pek de zengin bir ürünü yelpazesine sahip değil. Çünkü söz konusu Xiaomi Pad serisine ait ülkemize satışa sunulan en son modelin, Xiaomi Pad 5 olduğunu biliyoruz. Daha önce resmi olarak herhangi bir Xiaomi tablet modeli gelmemişti. Fakat serinin son modelini de Türkiye’ye gelmesinden anlayacağımız üzere Xiaomi Pad 6, önümüzdeki hafta Hindistan’da piyasaya sürüldükten aylar sonra Türkiye’ye de giriş yapabilir.

Seriye ait Pad 6 ve Pad 6 Pro olmak üzere iki farklı model karşımıza çıkıyor. 13 Haziran salı günü Hindistan’da gerçekleşecek olan lansmanda piyasaya sürülecek olan modelin, sonraki aylarda ise Türkiye’de gelmesi bekleniyor. Henüz piyasaya sürülmeden tasarım ayrıntıları ve teknik özellikleri de ortaya çıkmış durumda. İşte Türkiye ihtimalli Xiaomi Pad 6 modeli hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Xiaomi Pad 6 Yakında Piyasaya Sürülüyor: Kusursuz Deneyim!

Ortaya çıkan bilgilere baktığımızda Xiaomi Pad 6 modelinin 1.800 x 2880 çözünürlüğüne sahip bir ekran ile geldiğini görmekteyiz. Bu ekranın tazeleme oranı ise 144 Hz olacak. Ekran boyutuna baktığımızda ise 11 inçlik bir IPS LCD panel ile gelen modelin 16:10 en boy oranına sahip olduğunu da belirtelim. Peki bu kadar yüksek donanıma sahip olan bir ekran nasıl korunuyor diye soracak olursanız, Gorilla Glass 3 teknolojisine sahip olduğunu görmekteyiz.

Xiaomi Pad 6

İşlemci tarafına baktığımızda ise Xiaomi Pad 5 Pro modelinin de sahip olduğu Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 870 yonga seti ile geliyor. Pil tarafına baktığımızda ise 8840 mAh devasa bir batarya ile gelen model 33W hızlı şarj ile destekleniyor. Fiyatı hakkında henüz ortaya çıkan bir detay bulunmasa da serinin önceki modelinin Türkiye’de 8.800 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olduğunu görmekteyiz. Muhtemelen serinin yeni modeli 10.000 TL civarında satışa sunulacaktır. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> Instagram Stalkerlara Müjdeyi Verdi Yıllardır Talep Edilen Özellik