İddia edilen Huawei Mate 60 görüntüleri yeni kamera ve çift arka renk gösteriyor

Bugün, iddia edilen Huawei Mate 60’ın canlı görüntüleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve yeni cihazın dış görünümü hakkında söylentiler yarattı. Bu vahiylerde keşfedebileceğimiz birkaç şey var, o yüzden derinlere inelim.

İlk resme bakıldığında cihaz, hem Mate 40 hem de Mate 50 serisinin bir kombinasyonunu yansıtıyor. İlk görüş dairesel olan kamera sistemine işaret ediyor. Bu dairesel kamera sistemi Mate 50’den yaklaşık %10 daha fazla yarıçapa sahiptir.

Kameranın içinde, her iki tarafta üç kamera ve bir LED flaş için olmak üzere dört açıklık göreceksiniz. Kamera sisteminin ortasında “XMAGE” kamera markasını barındıran bir alan var.Huawei Mate 60

Canlı görüntüler Huawei Mate 60

Cihazın arka bölümü 70-30 oranında iki ton ile donatılmış. Üst kısım beyaz, alt kısım ise altın renginde ve gri renkte. Görüntünün kalitesi düşük olduğu için renk onaylanamıyor. Bu arada alt kısımda da “Huawei” logosu bulunuyor.

Huawei Mate 60 İkinci Resim

Görüntüde; telefonun iç kısmı, özellikle lens ve büyük kablosuz şarjın yanı sıra ters şarj bobini var. Belirlenen iki lens var – Solda Periskop ve sağda muhtemelen değişken diyafram açıklığına sahip ana kamera modülü. Alt kısım ise ultra geniş bir açı olabilir.

Bulanık piksellerin getirdiği sınırlamalar nedeniyle daha fazla keşfedemiyoruz.Huawei Mate 60

Bu iki canlı görüntü, üçüncü taraf kaynaklar tarafından yayınlandı ve Huawei, şu anda Huawei Mate 60 hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmadı.

Geçmiş raporlara göre Huawei Mate 60 serisi, akıllı ada animasyonlarını desteklemek için yenilenen çentikle yeni bir ekran tipi getirecek. Öte yandan, Huawei Mate 60 serisi, Eylül ayında iPhone 15 serisine karşı mücadele edebilir.

İlgili haberler

>> Huawei MatePad 11.5 Akıllı Tablet İnceleme