2021 Yılında En Çok İndirilen Korsan Filmler!

2021 yılını geride bırakmamıza az bir süre kala, sene içinde gerçekleşen önemli olaylarla ilgili çeşitli liste ve makaleler hazırlanıyor. Bunlar arasında her sene olduğu gibi bu sene de “korsan olarak en çok indirilen filmler” listesi var.

2021, zor bir yıl oldu. Pandeminin hâlâ dünya çapında devam ediyor olması ve ekonomik sorunlar sebebiyle çoğumuz rahat değil. Bazılarımız evlerinden çıkmaya bile korkarken, bazılarımız da maalesef maske bile takmadan hayatlarını devam ettirme düşüncesinde.

Tabii dışarı çıkılmayınca sinema, gezi, konser gibi etkinlikler de ister istemez rafa kaldırılmış oluyor. Bu tip aktiviteleri hangimiz özlemiyoruz ki? Yine de, zor bir süreçteyiz diye internetten korsana yönelmek doğru bir hamle değil. Ne var ki milyonlarca kullanıcının bu tarafta talepleri 2021 yılında da yoğun olmuş.

Torrent Freak ve Business Insider websitelerinin elde ettiği veriler ışığında hazırlanan ve 10 filmden oluşan liste, Somagnews websitesinde de yayınlandı. Haliyle biz de sizlere sunmak için harekete geçtik. Umarız bu filmlerin en azından bir kısmını sinemaya giderek izleme şansınız olmuştur.

2021 Yılının Korsan Olarak En Çok İndirilen 10 Filmi!

10. Soul
9. Jungle Cruise
8. Fast and Furious 9
7. Cruella
6. Tenet
5. Justice League (Snyder Cut)
4. Godzilla vs. Kong
3. The Suicide Squad
2. Wonder Woman 1984
1. Black Widow

Yılın bitmesine az süre kala, Spider-Man ve Matrix gibi önemli markalar da Torrent platformlarından nasiplerini almaya başladı

Torrent Freak sitesi, yıllık listeyi bir kenara bırakırsak, haftalık olarak da “korsan olarak en çok izlenen filmler” listesi hazırlıyor. İşte 27 Aralık ile hazırlanan en güncel liste, The Matrix Resurrections’ın zirvede olduğunu gösteriyor.

Yeni Matrix filmi, yıllardır merakla bekleniyordu, ama gelen ilk yorumlara bakılırsa pek de sevilmedi. Genel gösterime girdiği ilk hafta itibarıyla yaklaşık 70 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden film, “korsan” tarafta kapışılıyor gibi. Öte yandan yapımcılar, Matrix’in herhangi bir devam filmi üzerine düşüncelerinin olmadığını da şimdiden söyledi.

2021’in en başarılı filmlerinden olan Spider-Man: No Way Home ise, son hafta itibarıyla korsan olarak en çok izlenen ikinci film oldu. Büyük küçük demeden milyonların gönlünü feth eden yapım, şimdiden gişede 1 milyar dolar hasılat barajını geride bıraktı bile.

2021 Yılının Korsan Olarak En Çok İndirilen 10 Filmi! Listede Kimler Yok ki!

> Türk Telekom Fiber Ağ Uzunluğunu 353 Bin Kilometreye Çıkardı! İşte Detaylar