2022 Yılında Bu 3 Altcoin Patlama Yapabilir: Analistler Umutlu

DeFi uygulamaları gerçek

2022 yılında bu 3 altcoin ciddi bir yükseliş yakalayabilir. Analistler bu kripto para birimleri ile ilgili genelde olumlu konuşuyor. Hadi gelin hem bu kripto para birimlerine hem de konuyla ilgili diğer detaylara birlikte göz atalım.

Kripto para sektöründe yer alan herkes parasını çok ciddi bir şekilde katlamaya çalışıyor. 1000 dolarını 100 bin dolara çıkarmak isteyenler genelde yeni projelere yöneliyor. Böylece iyi miktarda artış elde edebiliyor. Bazı kripto para birimleri gerçekten de oldukça yüksek bir kazanç veriyor.

Bu kripto para birimlerinden ilki Pulse X oldu. Yaklaşık olarak 100 kat kazanç potansiyeli olan kripto para birimi PulseSwap projesinin tokeni olarak ön plana çıkıyor. Ethereum köprüleri üzerinde takas yapmaya benzer bir şekilde çalışma planı olacak. Sadece bu bile onun iyi bir artış yakalamasını sağlayabilir.

2022 yılında bu 3 altcoin yatırım alabilir

Kripto para analistleri tarafından önerilen bir diğer dijital varlık ise TINY oldu. İlk inşaat ve yönetim simülasyonu blockchain oyunu olarak ön plana çıkıyor. Metaverse projesi olarak geliştirilmiş olması onun çok sert bir şekilde artışını destekleyebilir. Bildiğiniz üzere bu alan şimdilerde çok popüler.

2022 yılında bu 3 altcoin

Solana Blockchain ağı üzerinde geliştirilen bu proje uzun vadede yatırımcısını memnun edebilir. Arzı son derece sınırlı olmasından dolayı erken dönemlerde yükselebilir. Bu nedenle yatırımcılar bu kripto para biriminden fazlasıyla memnun.

Metaverse ve NFT ön planda

Kripto para analistleri tarafından en çok önerilen projeler genellikle metaverse ve NFT oluyor. 2022 yılına bu kategorinin damga vurması bekleniyor. 2021 yılında zaten bazı kripto para birimleri bu alandan iyi bir yükseliş yakaladı. Şimdi ise başka bazı dijital varlıklar ön plana çıkacak gibi görünüyor.

Her ne kadar demirbaş dediğimiz sağlam kripto para birimleri yatırım alsa bile yine de bu tür varlıklar değerlendirilebilir. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.

İlgili Haberler:

>> En Hızlı Yükselen Kripto Para Birimleri Bakın Hangileri Oldu: Biri Onları Durdursun

>> Kripto Yasası Kapıda! Peki kimleri kapsayacak? Nasıl vergi alınacak?