2022 Yılında Piyasaya Sürülen En Güçlü 5 Telefon!

En Güçlü 5 Telefon

Bu yazımızda sizler için 2022 yılında piyasaya sürülen en güçlü 5 telefon modelinden bahsedeceğiz. İşte güncel listemiz.

Bildiğiniz üzere AnTuTu, her ay, en güçlü telefonlar listesini açıklıyor. Bu ay için açıklanan listede ise Çin’li markaların lider olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Xiaomi ve Xiaomi’nin alt markaları listede büyük oranda yer kaplıyor. Önümüzdeki dönemde de bu liderlik devam edecek mi, yoksa dünyada tek marka haline mi gelecek merak konusu. Fakat söz konusu listede Apple iPhone modellerinin olmadığını belirtelim. Muhtemelen Apple modelleri bu listelerde olsaydı, ortaya çık daha farklı ve şaşırtan bir liste çıkardı. Bu yazımızda AnTuTu ve AnTuTu gibi platformlar tarafından paylaşılan verileri harmanlayarak, bu yıl piyasaya sürülen en güçlü akıllı telefonları sizler için bir araya getirdik.

Galaxy S22 Ultra

2022 Yılında Piyasaya Sürülen En Güçlü 5 Telefon!

Samsung Galaxy S22 Ultra

25.000 TL’lik fiyatı ile karşımıza çıkan kamera odaklı amiral gemisi model, listedeki en güçlü akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy S22+ 

Listemizin ikinci sırasında da yine bu yıl tanıtılan Samsung’un amiral gemisi modeli karşımıza çıkıyor. Fiyatı ise 19.000 TL civarında.

Samsung Galaxy S22 

13700 TL’lik fiyat etiketine sahip olan model, bu yıl piyasaya sürülen en güçlü üçüncü telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy S21 FE

S21 serisinin Fan Edition sürümü, bu yıl tanıtılan en güçlü dördüncü model. Fiyatı ise 10.600 TL.

Vivo V23 5G

Vivo tarafından geliştirilen orta-üst segmente hitap eden model, 14.000 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Listeyi genel olarak değerlendirdiğimizde, gözlerin Xiaomi ve Apple’ın amiral gemisi modellerini aramadık değil. Fakat Apple tarafında iPhone modellerinin geçtiğimiz yıl tanıtıldığı için listeye eklenmediğini belirtelim. Xiaomi’nin ülkemizde satışa sunduğu yüksek fiyatı ile gündeme gelen Xiaomi 12 serisine baktığımızda ise listede olmamasının sebebinin yine aynı olduğunu görmekteyiz. Söz konusu seri her ne kadar Türkiye’de yeni tanıtılmış olsa da, geçtiğimiz yılın son günlerinde Çin’de tanıtılan bir akıllı telefon serisiydi. Bu yüzden listemizde olmaması gayet doğal.

Önümüzdeki günlerde farklı akıllı telefon listeleri ile karşımıza çıkmaya devam edeceğiz. Bu yazıdan aylar sonra yeni modeller de bu listeye eklenecektir. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> Şekersiz Kahve Ölümsüzlük İksiri Olabilir: Bilim İnsanları Açıkladı

>> Apple Elektrikli Aracı İçin Dahice Patentler Alındı: İşte O Patentler