4000 TL altı en iyi Samsung telefonlar: Bu liste can yakar!

İkinci El Telefon Alırken

Sizler için 4000 TL altı en iyi Samsung telefonları listeledik. İşte ağustos ayı itibariyle en iyi Samsung telefonlar. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yıllardır ülkemizde ürettiği cihazlarla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Özellikle fiyat/performans açısından değerlendirdiğimizde söz konusu modellerin, bir hayli tercih edildiğinden söz edebiliriz. Bunun en temel sebebi ise, ülkemizdeki artan vergiler ve değişken kurlar. Samsung, her ne kadar söz konusu modelleri uygun fiyattan satışa sunuyor olsa da bahsettiğimiz sebeplerden dolayı, bu modellerden Türkiye’de beklenenden pahalıya satılıyor. Bu yüzden çoğu kullanıcı, giriş ve orta segment akıllı telefonları tercih ediyor. Sizler için Samsung’un giriş-orta segmente ait fiyat performans odaklı ürünlerini listeledik. Bu listedeki modellerin 4000 TL’den daha uygun olduğunu hatırlatalım. İşte Samsung’un 4000 TL altı fiyatına alabileceğiniz en iyi 5 telefonu.

4000 TL altı en iyi Samsung telefonlar: Bu liste can yakar!

Samsung Galaxy M31s

Galaxy M31s

Listemizin ilk sırasında, Samsung’un genellikle Hindistan’da satışa sunduğu M serisi modeli var. Ülkemizde uygun fiyatı ile tercih edilen modeller arasında yer alan Samsung Galaxy M31s, farklı sitelere bağlı olarak, ortalama 3.500 TL’lik bir fiyattan karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy M30s

Gakaxy M30s

Listemizin ikinci sırasında bulunan model, Samsung Galaxy M30s. Samsung tarafından geliştirilen Exynos 9611 yongasına sahip olan model, 4 GB kapasitesinde RAM’i ile, Play Store’da bulunan tüm oyunları donmadan kaldıracak güce sahip. 6.000 mAh pile sahip olan modelin, kullanım ömrü açısından kullanıcıları üzmeyeceği kesin. Fiyatına baktığımızda ise, ortalama olarak 3.700 TL gibi bir fiyattan satışa sunulduğunu görüyoruz.

Samsung Galaxy A50

a50

Samsung’un son zamanlarda en çok ilgi gören fiyat performans odaklı ürünü olan A50, 6 GB RAM’i ile rakiplerine yargı dağıtıyor. Söz konusu modelin, farklı sitelere bağlı olarak, ortalama 3.800-3.900 TL’lik bir fiyata sahip olduğunu söyleyelim.

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Serinin bir sonraki model olarak karşımıza çıkan cihaz, hem daha yüksek performansa sahip, hem de daha uygun bir fiyattan satışa sunuluyor. Samsung Galaxy A51 modeli, 3.400 TL’lik bir satış fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca söz konusu cihazın 8 GB kapasitesinde RAM’e sahip olduğunu da belirtelim.

Samsung Galaxy A52

samsung fiyat performans

Samsung’un fiyat performans odaklı bir modeli daha yine A serisinden geliyor. Samsung Galaxy A52 modeli, 4.100 TL’lik bir ücrete sahip. Aynı zamanda söz konusu modelin 8 GB RAM ve 128 GB dahili depoma alanına sahip olduğu da görülüyor.

İlgili Haberler

>>Xiaomi Mi Mix 4, o özelliği ile ilgi odağı haline geldi: İşte detaylar

>>Samsung Galaxy A52s fiyatı sızdırıldı: Türkiye’ye gelebilir!