Stratus, Yılın En İyi Distribütörü Seçildi

İş sürekliliği konusunda dünyanın en çok tercih edilen markaların başında gelen Double-Take’in Türkiye distribütörü olan Stratus Bilişim, Dubai’de düzenlenen iş ortakları konferansında, büyüyen pazarlar içinde “2014 Yılının En İyi Distribütörü” ödülünü aldı.

Pek çok platform için ölçeklenebilir çok katmanlı güvenlik çözümleri sağlayan Stratus Bilişim Sistemleri  uzun yıllardır ABD merkezli Vision Solutions firmasının iş sürekliliği konusunda tanınmış markası Double-Take’in Türkiye’deki distribütörü olarak hizmet veriyor.

Vision Solutions ve Double-Take’in büyüyen pazarlardaki distribütör, bayi ve iş ortakları, Mayıs ayında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen konferansta bir araya geldi.

stratus

Gelişen pazarlardaki ülkeler katıldı

Toplantıya Rusya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs, İsrail, Irak, Kuveyt, Suudi Arabistan, Oman, Katar, Yemen, Bahreyn, Libya, Hindistan ve Pakistan’dan temsilciler katıldı.

Yapılan değerlendirmede, Double-Take’in bilinirliği ve yaygınlaşmasına yönelik yaptığı katkıyla İstanbul merkezli Stratus Bilişim Sistemleri, “2014 Yılının En İyi Distribütörü” seçildi. Düzenlenen törende Stratus Bilişim Sistemleri CEO’su Alain Soria ve Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, ödülü Vision Solutions Ortadoğu ve Kuzey Afrika Satış Müdürü Wouter Vancoppenolle’den aldı.

Farkındalık çabası meyvelerini vermeye başladı

Ödülü değerlendiren Stratus Bilişim Sistemleri CEO’su Alain Soria, “İş sürekliliği ve felaket yönetimi konusunda Türkiye’de özellikle son iki yıldır ciddi bir farkındalık çalışması sürdürüyoruz. Büyüyen veri ve bu verinin korunması, giderek daha çok kurumun gündem konusu oluyor ve olmalı da zaten. Şimdi belli bir ritim içinde adım adım oluşturduğumuz farkındalık durumu, yatırıma dönüşme aşamalarına geliyor. Uyguladığımız bu strateji bizi bölgede örnek haline getirdi” açıklamasını yaptı.

Teradata 5’te 5 yaptı