Elon Musk WhatsApp Yerine Bunu Kullanmaya Başladı: İşte O Uygulama!

Elon Musk aptal

Teknoloji alanında yaptığı girişimlerle bilinen Elon Musk, WhatsApp yerine kullanılabilecek yeni uygulamayı gösterdi. Hadi gelin bu uygulamaya ve diğer tüm detaylara birlikte bakalım.

Facebook bugünlerde dünyanın en çok tartışılan şirketleri içerisinde yer alıyor. Sadece uygulamanın kendisi değil aynı zamanda diğer bağlı platformlar da adeta hedef tahtasına oturtuldu. Mark Zuckerberg ile ilgili gizlilik ve veri paylaşımı davaları devam ederken büyük bir tartışma daha başladı.

WhatsApp kullanıcıları bundan sonra Facebook ile bütün verilerinizi paylaşacak. Yani WhatsApp içerisinde yer alan mesajlaşmalarınız ve diğer tüm konuşmalar şirket tarafından kullanılabilecek. Elbette bunu şirketlerle paylaşacak ve size sunulan reklamlar daha fazla hedef odaklı olacak.

Elon Musk WhatsApp kullanılması yerine başka bir uygulamayı önerdi

Sosyal medyada fazlasıyla aktif olan Elon Musk, yeniden gündem olacak açıklamalar yaptı. Ona son dönemlerde meydana gelen WhatsApp gelişmeleri sorulduğunda kendisi tarafından çok kısa bir cevap verildi. Elon Musk Signal isimli uygulamayı kullanabileceklerini söyledi.

Elon Musk WhatsApp

Musk tarafından sosyal medyada yapılan açıklamalar ile birlikte, herkes Signal uygulamasını aramaya ve özelliklerine bakmaya başladı. Genel olarak incelenirse aslında son derece gizlilik odaklı bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz Peki bu uygulama ne tür özelliklere sahip?

Signal uygulaması büyük özellikler sunuyor

Elon Musk WhatsApp yerine Signal uygulamasını önerdi. Bu uygulamaya detaylı olarak baktığımızda, karşımıza birkaç önemli ayrıntı çıkıyor.

Elon Musk WhatsApp

  • Öncelikle uygulama üzerinden rahatlıkla görüntülü arama yapabilirsiniz.
  • Belirlediğiniz süre içerisinde bazı mesajlar otomatik olarak kaybolabiliyor.
  • Grup sohbetleri herkese sınırsız şekilde sunuluyor.
  • Anlık mesajlaşma WhatsApp yerini tutabiliyor.
  • Yine WhatsApp içerisinde yapabildiğiniz ses, video, fotoğraf ve belge gönderme işlemi burada da gerçekleştirilebiliyor.

Yani Facebook şirketinin adeta veri emerek kullanıcıları sömüreceği WhatsApp platformunda yapabildiğiniz her şeyi, burada da yapma imkanınız var.

Elon Musk WhatsApp yerine önerdiği bu uygulamada gizliliğe inanıyor. Uygulama içerisinde uçtan uca şifreleme yöntemi tercih ediliyor. Tüm bunlara ek olarak mesajların belirlediğiniz bir süre içerisinde kaybolması sağlanabiliyor. Uygulamayı Google Play Store ve App Store üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> WhatsApp 1 Ocak İtibariye Bazı Telefonlarda Çalışmayacak? Peki ya sizin telefonunuz…

>> Android Telefonlara Gelecek Yeni Özellikler Ortaya Çıktı: İşte Merak Edilen Tüm Detaylar