Nusret’in Son Instagram Paylaşımı Mahkemeye Taşınacak!

Nusret’in son Instagram paylaşımı

Dünyanın en çok tanınan sosyal medya fenomenlerinden Nusret’in son Instagram paylaşımı büyük tartışma yarattı. İşte gündeme bomba gibi düşen olayın ayrıntıları.

Instagram fenomenleri zaman zaman kötü durumlarla yüz yüze geliyor. Bunun son örneklerinden bir tanesi de Nusret oldu. Yayınladığı Instagram paylaşımıyla birlikte mahkemeye gönderilme ihtimali arttı. Peki Nusret ne paylaştı da başı böyle derde girdi?

İşin aslına bakacak olursak onun yaptığı paylaşımlar çok tartışma yaratacak cinsten değildi. Her zamanki gibi farklı pozlar vermeye çalıştı ancak bu defa işin ayarı kaçtı. 33 milyon takipçisi olan Nusret, halkın ahlakını bozmakla suçlanıyor. Bu kadar çok takipçisi olupta başı belaya girmeyen çok az insan vardır.

Nusret’in son Instagram paylaşımı bakın ne oldu?

Instagram genellikle çok fazla takipçisi olan hesapların paylaşımlarına göz yumuyor. Yani paylaşılan fotoğrafların önemli bir bölümü popüler olmasına göre değerlendiriliyor. Platform tarafından uygulanan bu çifte standart defalarca tartışma konusu oldu.

Nusret’in son Instagram paylaşımı
Nusret tarafından paylaşılan fotoğrafta cinsel organının yer aldığı ifade ediliyor. Bir vatandaş bu fotoğrafın halkın ahlaki değerlerini bozduğunu söyledi. Bu nedenle de savcılığa başvuruda bulundu. Suç duyurusunda bulunduğu savcılığa aynı zamanda konuyla alakalı gerekli videoları da gösterdi. Hem internet fenomeni olan hem de iş insanı olarak tanınan Nusret, yaptığı paylaşımlarla yine kendisinden bahsettirmeyi başardı.

Henüz konuyla alakalı Nusret, herhangi bir yorum yapmadı. Bunun yerine sessiz kalmayı tercih etti. Ondan uzun bir süre daha konuyla alakalı yorum beklentisi yok. Savcılığa yapılan başvuru mahkeme ile sonuçlanacak demek mümkün. Fakat onun ceza alması pek olası değil. Nusret’in son Instagram paylaşımı bu yüzden belki de gerçekten son paylaşımı olabilir.

Instagram platformu yaşadığı aşırı rekabet ortamı nedeniyle açıkçası kuralları pek takmıyor. Bu nedenle hakkında çok fazla şikayet var. Türkiye’ye yasal temsilci ataması halinde bunun gibi şikayetlerle yüz yüze gelecek. Şirket henüz konuyla alakalı açıklama yapmadı. Ancak Nusret gibi fotoğraf çektirenlere karşı yaptırımda bulunması beklenmiyor.

Peki siz Nusret tarafından çekilen fotoğraf ile alakalı ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler:

>> Telefon ile ultra geniş açılı çekimler nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

>> Sosyal Medya Fenomenleri Hapis Cezası İle Karşı Karşıya: Reynmen, Enes Batur…