iPhone 12 Kullanıcıları Mağdur Olmaya Başladı: Apple’a Yakışmadı

iPhone 12 kullanıcıları mağdur

iPhone 12 kullanıcıları mağdur olmayan devam ediyor. Her ne kadar lüks tüketim kategorisine girse bile yine de bu cihazlar büyük sorunlar yaratabiliyor. Peki ne oldu da iPhone akıllı telefonların bu amiral gemisi mağduriyet yarattı.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri içerisinde yer alan Apple her zaman için kaliteli ürünler ortaya koymaya çalışıyor. Elbette bazen ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. Ancak yine de kullanıcı memnuniyetini en üst seviyede korumaya gayret ediyor. Bu firmada olduğu gibi Amazon şirketi de müşteri memnuniyetine çok büyük bir önem veriyor. Bu nedenle kazanan hep bu tür firmalar oluyor.

Apple için yeni bir sınav daha başladı. Şirketin iPhone 12 modellerinde gövde sorunu yaşanıyor. Bu cihazın gövde bölümünde renk solması problemi ortaya çıkmaya başladı. Bu durum kullanıcıların canını fazlasıyla sıkıyor. Böylesine kaliteli bir cihazın renk solması yaşaması kabul edilebilir gibi değil.

iPhone 12 kullanıcıları mağdur olmaya devam edecek mi?

Apple tarafından geliştirilen iPhone 12 cihazlarını kullanan tüketiciler mağduriyet yaşamaya devam edecek. Alüminyum kasalarda renk solması çok sık görülen bir problem. Ayrıca sadece iPhone 12 modellerinde böyle bir problem yaşanmıyor. Aynı zamanda iPhone 11 ve XR gibi cihazlarda da benzer sorunların olduğu söyleniyor. Yani aslında durum biraz daha kronik

iPhone 12 kullanıcıları mağdur

Kullanıcılar yaptıkları şikayette Kasım 2020 yılında iPhone 12 cihazı satın aldıklarını ve şeffaf kılıfta kullandıklarını ifade etti. Ayrıca agresif maddelerin yer aldığı toksik ortamda kullanılmadıkları da söylendi. Bu durumda neredeyse tüm suç Apple şirketine ait gibi görünüyor. Fakat şirketin bunu kabullenmesi ne yazık ki kolay olmayacak.

Apple önceki problemlerde kullanıcı hatası demişti

Şirketin bu konuda ne tür cevaplar vereceğini anlayabilmek için önceki sorunlara bakmak gerekiyor. Apple ile ilgili yaşanan bu tür iPhone gövde renginin solması problemi ne yazık ki kullanıcı hatası olarak dönüş aldı. Muhtemelen yine benzer bir senaryo ortaya çıkacak.

Peki sizce Apple kullanıcı memnuniyeti sağlayabiliyor mu? Siz de bu tür sorunlarla karşılaştınız mı?

İlgili Haberler:

>> Bethesda Oyunları Xbox Series X FPS Boost Özelliği Alıyor

>> Çinli Kripto Para Dolandırıcıları Akıllara Zarar Bir Tezgah Kurdu!