Kripto Paralarda Yeni Seviyeler Bakın Hangileri Olacak: BTC, DOGE, ETH, VET

Bitcoin düşüş nedeni

Kripto paralarda yeni seviyeler herkes tarafından merak ediliyor. Özellikle son dönemlerde BTC, DOGE, ETH ve VET en fazla merak uyandıranlar içerisinde yer alıyor. Hadi gelin merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Ağır bir yıkım yaşadıktan sonra hızlı bir yükseliş yakalamayı başaran Bitcoin 64 bin sınırını zorlamaya devam ediyor. Onun böylesine güçlü bir yükseliş elde etmesi aynı zamanda diğer kripto para birimlerinde de yükseliş hareketlerini başlattı. Ethereum başta olmak üzere neredeyse tüm altcoinler en az yüzde 20 oranında yükseldi.

Analistler tarafından yapılan yorumlara göre Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine neredeyse ulaşmak üzere. Ancak şu anda bile 55 bin dolara düşme ihtimali var. İşte tam da bu nedenle kafaların biraz karışık olduğunu söyleyebiliriz. Analistler genellikle yukarı yönlü hedefler belirliyor.

Kripto paralarda yeni seviyeler umut yaratıyor

Kripto para birimlerinin bir diğer en önemli ürünü olan Ethereum yine hızlı bir yükseliş yakaladı. Bu kripto para birimi için hedef 4900 dolar olarak belirlendi. Bu seviyenin aşılması ile birlikte 5 bin doların üzerine çıkması daha kolay hale gelecektir.

Kripto paralarda yeni seviyeler

Birçok kripto para analisti için Ethereum güçlü dirençlerle karşılaşacak. Ancak yeni teknolojilerle son derece uyumlu olması onu ön plana çıkarıyor. Bu nedenle yatırımcıların bu kripto para için biraz daha rahat davranması sorun olmayacaktır.

DOGE ve VET için hedefler belirlendi

Kripto analisti Justin Bennett, DOGE almak için pek uygun bir zaman olmadığını düşünüyor. Ona göre bu kripto para birimi bir miktar daha düşüş yaşayabilir. Bu tür durumlarda dikkatli olmakta fayda var. Özellikle 0,23 dolarlık destekte bir miktar daha alım yapılabilir.

VET için kripto para analistleri oldukça olumlu düşünüyor. Bu kripto para devi 0,15 dolar düzeyine kadar yükselebilir. Peki siz tüm bu kripto paralar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> Aman Dikkat! Sahte SafeMoon kripto para uygulaması kullanıcıları gözetliyor

>> Rusya Kripto Para Konusunda Olumlu Düşünüyor: Yatırımcıları Sevindirecek Gelişme