Xiaomi 12 ve 12 Pro Modellerinin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı: Akılalmaz tasarım!

Xiaomi 12
Xiaomi’nin amiral gemisi serisinin Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro modellerinin tasarım detayları ortaya çıktı. İşte yeni model hakkında tüm detaylar.
Son zamanlarda akıllı telefon piyasasında orta segmentte Xiaomi’nin hakim olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ülkemizde sürekli artmakta olan dolar kuru sebebiyle uygun fiyatlı modellere ilgi artıyor. Bu yüzden Xiaomi de bu hususta alınabilecek en güzel modelleri suna  markalar arasında yer alıyor. Xiaomi’nin amiral gemisi serisinin de piyasadaki rakiplerine kafa tutacak özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Yakında piyasaya sürülecek olan Xiaomi 12 serisinin Xia­omi 12 ve 12 Pro modelleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşte render görüntüleri ortaya çıkan modeller hakkında ortaya çıkan tüm detaylar.

Xiaomi 12 ve 12 Pro Modellerinin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı: Akılalmaz tasarım!

Cihazın ilk olarak arka panel tasarımını incelediğimizde serinin önceki modellerine benzer bir kamera anlayışının hakim sürdüğünü görmekteyiz. Aynı zamanda cihazın ön tarafına baktığımızda ise delikli ekran tasarımı söz konusu. Ortaya çıkan videoları incelediğimizde ise yeni modelin benzersiz bir kamera tasarımına sahip olduğu görülüyor. Xiaomi 12 serisinin 360 derece videoları ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere haftalar öncesinde yeni modellerin render görüntüleri ortaya çıkmıştı.
Xiaomi 12
Söz konusu görüntüleri geçtiğimiz günlerde sızdırılan 360 derecelik videolar ile karşılaştırdığımız zaman iki tasarımın da örtüştüğünü görmekteyiz. Yani Xiaomi 12 ve 12 Pro modelleri videoya benzer bir yapıda sahip olacak.
Aynı zamanda seriye ait bir de Ultra modelinin piyasaya sürüleceğine dair sızıntılar mevcut. Ultra modelinin ise kamera odaklı bir model olması bekleniyor. Aynı zamanda serinin diğer modelleri hakkında da bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. İddialara göre Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen1 işlemcisine sahip olacak modeller önümüzdeki haftalarda tanıtılacak. 28 Aralık tarihinde tanıtılması beklenen Xiaomi 12 amiral gemisi serisi hakkında önümüzdeki günlerde yeni bilgiler ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.
İlgili Haberler