Reddit NFT Profil Fotoğrafı Özelliği Sunacak: Yeni Akım Belli Oldu

Reddit NFT profil fotoğrafı

Reddit NFT profil fotoğrafı ile birlikte akıma katıldı. Özellikle 2022 yılında birçok sosyal medya platformunun buna benzer aktivitelere izin vereceği tahmin ediliyor.

Küresel çapta en büyük sosyal medya platformları içerisinde yer alan reddit yeni bazı denemeler yapıyor. Ancak onun bu denemeleri ilk olmayacak. Twitter tarafından başlatılan NFT çılgınlığı yeni bir boyut kazandı. Mesela isteyenler Twitter platformu üzerinden NFT profil seçebiliyor.

Bugünlerde reddit benzer bir uygulama başlattı. Bu yeni uygulama ile birlikte isteyenler NFT profil fotoğrafı ayarlayabilecek. Fakat bu özelliğin henüz kullanılabilir olmadığını belirtelim. Muhtemelen 2022 yılı içerisinde reddit bu özelliği aktif hale getirecek. İlk etapta şirket kendi NFT koleksiyonu olan CryptoSnoos için özelliği kullandırabilir.

Reddit NFT profil fotoğrafı özelliği hazırlanıyor

Sosyal medya devi olan reddit büyük bir kullanıcı kitlesine sahip. Çeşitli medya öğelerinin kullanıldığı bu platform görselliğe önem veriyor. NFT ise daha çok görselliğe hitap ettiği için reddit ile büyük bir uyum sağlayabilir. Muhtemelen önümüzdeki aylarda Instagram ve Facebook gibi platformlar da benzer çalışmalar yapacak.

Reddit NFT profil fotoğrafı

Reddit yetkilileri yaptıkları röportajlar esnasında konu ile ilgili hiç detay vermiyor. Bunun büyük bir şirket sırrı olduğu hemen anlaşılıyor. Twitter tarafından kullanıma sunulan bu özellik reddit için aynı anlama sahip. Zaten şirketin CEO’su Blockchain teknolojisine tam destek veriyor.

Özellik kısa süre içerisinde kullanılacak

Reddit tarafından geliştirilen özellikler genellikle kullanıcılara çok hızlı bir şekilde aktarılıyor. Ayrıca şirket sadece kendine NFT koleksiyonu için izin vermeyecek. Muhtemelen tüm NFT koleksiyonları profil fotoğrafı olarak kullanılabilecek. Böylece kullanıcılara daha fazla özgürlük sunulmuş olacak.

Sosyal medya devlerinin 2022 yılı boyunca NFT profil üzerine yoğunlaşacağını söyleyebiliriz. Ancak ilk etapta hangi sosyal medya şirketinin böyle bir çalışma yapacağı henüz net değil. Peki siz bu tür NFT profil fotoğrafları hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler:

>> En popüler NFT Projeleri: 2022 Yılında Bunlar Çok Popüler Olacak

>> NFT ve Daha Fazlası: 2022’de Trend Olacak 2 Teknoloji