En Problemli Akıllı Telefon Bakın Hangisi Oldu: Kullanıcıları Bıktırdı

OnePlus 12 global

En problemli akıllı telefon sonunda açıklandı. 2021 yılının amiral gemileri içerisinde bazı elemeler yapıldı. Bu elemeler sonucunda kullanıcıları bıktıran cihazın hangisi olduğu ortaya çıktı.

Akıllı telefon alırken genellikle amiral gemisi modeller tercih edilir. Her ne kadar daha pahalıya mal olsa bile yine de teknolojisi ve bazı ilginç detayları ile amiral gemisi modeller hayranlık uyandırıyor. Fakat bu tür cihazlar daha sağlam görünse bile bazı durumlarda kullanıcılarda büyük bıkkınlık yaratabiliyor.

Yapılan yeni araştırmalar ile birlikte amiral gemisi modeller içerisinde en fazla problemin hangisi tarafından çıkarıldığı belli oldu. Böylece 2021 yılında en çok hataya sahip cihazın Google Pixel 6 Pro olduğu söylendi. Türkiye’de ne yazık ki satışı olmayan bu cihaz küresel çapta çok büyük sorunlar ile karşılaşılmasına neden oldu.

En problemli akıllı telefon modeli

Tasarımı ile şık ve zarif cihaz olarak görünen Google Pixel 6 Pro modeli piyasaya sürülmesinden bu yana kullanıcılarda bakanlık yarattı. Çağrı kesintisi, sinyal kaybı, parmak izi kilidinin yavaşlığı gibi sorunlar birçok kişinin zaman kaybı yaşamasına neden oldu.

En problemli akıllı telefon

Çin medyası tarafından yapılan değerlendirmelere göre 2021 yılının en fazla hataya sahip amiral gemisi telefonu Google Pixel 6 Pro olarak kayıtlara geçti. Telefonun şıklığının ve özelliklerinin önüne geçen bu hatalar nedeniyle Google çok fazla sorun yaşadı. Sürekli olarak yeni güncellemeler yapmak zorunda kaldı.

Google Pixel akıllı telefonun problemleri devam ediyor

Gelen son detaylara göre bu cihazın yarattığı problemler henüz bitmedi. Sihirli silgi özelliği kullanıcılara sorun yaşatıyor. Bu konuda birçok kullanıcı şikayeti geldi. Fakat Google konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapmadı. Bu durum cihazı kullanan kişilerin daha fazla öfkelenmesine neden oluyor.

Google her ne kadar gelişmiş yazılım ve donanım sistemlerine sahip olsa bile yine de akıllı telefon problemleri yaşayabiliyor. Bu durum devam edecek gibi görünüyor.

İlgili Haberler:

>> En Fazla Merak Edilen Telefon Bakın Hangisi Oldu: 2022 Aramalarında Zirve

>> Samsung Galaxy A13 4G Yakında Tanıtılacak: En Ucuz Samsung Telefonu!