Samsung Galaxy Z Fold 4 Kamerası Piyasanın En İyisi Olacak!

Samsung Katlanır Tablet

Samsung Galaxy Z Fold 4 modelinin ana kamerası ortaya çıktı. İşte katlanır yeni model hakkında sızdırılan ilk temel özellikler.

Son zamanlarda katlanabilir modellere olan ilgi bir hayli artmakta. Yalnızca katlanabilir değil, uzayabilir, sarılabilir, bükülebilir vb. her türlü farklı tasarımlara insanlar ilgi duymaya başladı. Bazıları bu durumu, insanların artık hep aynı tasarıma sahip telefonları görmekten sıkıldığı için olarak yorumlasa da, bazıları ise büyüyen telefon ekranlarına bir çözüm için böyle bir teknoloji ihtiyacı olduğunu iddia ediyorlar. Özellikle büyük ekran hazzını yaşamak isteyen fakat daha küçük bir tasarım arayanlar için bu tarz tasarımlar tercih ediliyor.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Galaxy Z Fold 3 modeli bir hayli ilgi görmüştü. Söz konusu modelin tercih edilmesindeki en büyük nedenlerden biri, katlanır ekranının yanı sıra S Pen desteği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor olması idi. Fakat Samsung Note serisinde kullanılan S Pen‘in, Z Fold serisinde çalışmadığını belirtelim. Çünkü söz konusu model, katlanabilir bir ekrana sahip olduğu için, son derece hassas bir yapıya sahip. Henüz tanıtılmasına aylar olan Z Fold 4 modeli hakkında bazı bilgiler edindik. İşte ayrıntılar.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Kamerası Piyasanın En İyisi Olacak!

İddialara göre Samsung tarafından geliştirilen katlanır model Z Fold 4, S22 Ultra modelinde kullanılan 108 MP ana kamera ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Geçtiğimiz yıllarda, Samsung’un, amiral gemisi işlemcileri kullanan iki serisi bulunuyordu. S serisinde kamera tarafında önemli gelişmeler yapılırken, Note serisinde ise aynı lensler kullanılıyordu. Artık bu devir biraz değiştir diyebiliriz. Note serisinin son bulması ve katlanır telefonlara S Pen desteğinin gelmesiyle kamera tarafındaki değişiklikler de eskiyi yansıtacak.

Galaxy Z Fold 4

S22 serisinin Ultra modelinde kullanılan 108 MP’lik ana kamera, Z Fold 4 modelinde kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu lens 1/2.55″ ISOCELL HM3 sensörü olarak geçiyor. DxOmark listelerinde bu kameranın kullanıldığı modellerin zirvede olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda Z Fold 4 modelinin Qualcomm tarafından sunulacak Snapdragon 8 Gen 1+ yongasına sahip olacağı da kesinleşti.

İlgili Haberler

>> Samsung Galaxy M53 108 MP Ana Kamera İle Geliyor!

>> Samsung Galaxy Z Fold 4 İçin İlk Adımlar Atıldı: Piyasayı Sallamaya Geliyor!