ZTE Axon 40 Ultra Modeli İle Liderliğe Oynuyor!

Axon 40

ZTE’nin en güçlü akıllı telefonu olarak tabir edebileceğimiz Axon 40 Ultra satışa sunuldu. İşte yeni model hakkında tüm ayrıntılar.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda ekran altı kamera teknolojisi üzerine önemli adımlar atılmıştı. Kullanıcılar Samsung, Xiaomi ve Huawei gibi markalardan ekran altı kamera teknolojisi sunacak ilk modeli bekliyordu. Fakat ekran altı kamera teknolojisi ilk olarak ZTE ile geldi. Önümüzdeki yıllarda akıllı telefonlardaki tüm ön kameraların, ekran altı kamera teknolojisine sahip olması bekleniyor. ZTE’nin ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk modelinin, kullanıcıları memnun etmediğini söyleyebiliriz. Çünkü kameranın olduğu bölümdeki pikseller güzel durmuyordu.

ZTE ise Axon 40 modeli ile, önceki modellerde karşımıza çıkan ekran altı kamera sorununa çözüm bulmuştu. Sonunda hem serinin hem de ZTE’nin en güçlü modeli olarak anılacak, yine ekran altı kamerası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ZTE Axon 40 Ultra tanıtıldı. İşte her kulvarda rakiplerine meydan okuyan yeni modelin fiyatı ve özellikleri.

ZTE Axon 40 Ultra Modeli İle Liderliğe Oynuyor!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Axon 40 Ultra’nın lansmanı gerçekleşmişti. Fakat söz konusu modelin fiyatı belli değildi. Yakın zamanda Axon 40 Ultra modelinin satışa sunulduğunu, depolama ve RAM seçeneklerinin fiyatlarının da belli olduğunu belirtelim. Cihazın ilk olarak ön panelini incelediğimizde 6.8 inçlik bir Full HD+ AMOLED panel bizleri karşılıyor. İşlemci tarafına baktığımızda ise Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 8 Gen 1 yongası bulunuyor. Söz konusu işlemcinin, Android tarafında en güçlü işlemcilerden biri olduğunu belirtelim.

Axon 40

Fiyat tarafına baktığımızda ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip versiyonunun 800 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Cihazın 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip versiyonu ise 900 dolardan satışa sunuluyor. Aynı zamanda kullanıcıların en çok dikkatini çeken varyant ise 16 GB RAM ve 1 TB dahili depolama olmuştu. Fakat bu modelin, yalnızca Çin’e özel olduğunu, diğer ülkelerde satılamayacağını da ekleyelim.

Axon 40

ZTE’nin akıllı telefon tarafında Türkiye’de yalnızca ZTE Nubia Red Magic 5G Lite modelini satışa sunduğunu belirtelim. Eğer bir sürpriz olmazsa Axon 40 serisi de Türkiye’ye gelmeyecektir.

İlgili Haberler

>> MIUI 13.5 Alacak Cihazlar Kesinleşti

>> Motorola Tablet Hakkında İlk Ayrıntılar Ortaya Çıktı