Redmi 11 Prime 5G Önümüzdeki Hafta Piyasaya Sürülecek!

Redmi 11 Prime 5G

Redmi 11 Prime 5G modeli önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek. İşte uygun fiyatlı 5G destekli model hakkında ortaya çıkan tüm detaylar.

Redmi serisi akıllı telefonların genellikle Xiaomi modellerine göre dahi uygun fiyata satıldığını biliyoruz. Xiaomi alt markası olarak adlandırabileceğimiz Redmi her ne kadar Xiaomi’nin izini taşısa da fiyat bazında değerlendirdiğimiz zaman daha uygun fiyatlı telefonları bulunuyor. Redmi 11 serisine ait Prime 5G modeli ise önümüzdeki hafta Hindistan’da piyasaya sürülecek. Daha sonrasında ise söz konusu modelin Türkiye’ye geleceğine dair de iddialar mevcut. Fakat henüz ortada marka tarafından onaylanan bir kesinlik olmadığını belirtelim. İşte tasarım ayrıntıları ve teknik özellikleri ortaya çıkan Redmi 11 Prime 5G modeli hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Redmi 11 Prime 5G Önümüzdeki Hafta Piyasaya Sürülecek!

Cihazın ilk olarak tasarım ayrıntıların incelediğimiz zaman ön panelinde son derece ince çerçevelere sahip bir panel bizleri karşılıyor. Söz konusu ekranın 6.58 inç boyutuna sahip olduğunu ve 90 Hz tazeleme oranı ile geldiğini biliyoruz. Arka paneline baktığımızda ise dikey konumlandırılmış ikili kamera kurulumu bulunuyor. Bu kameraların 50 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörü olarak sıralandığını belirtelim. Uygun fiyatlı bir akıllı telefon olarak satışa sunulacağı için iki kameranın gayet yeterli olduğunu söyleyebiliriz.

Redmi 11 Prime 5G

Teknik tarafa baktığımız zaman işlemci olarak MediaTek imzalı Dimensity 700 yonga setine sahip olacağı biliniyor. Aynı zamanda bu işlemciyi desteklemek için ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı da bulunacak. Pil tarafına baktığımızda ise 18W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh’lik bir bataryanın bulunduğunu da belirtelim. Önümüzdeki haftalarda ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürülecek olan modelin 200 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyelim. Türkiye’de söz konusu model değerlendireceğimiz zaman, 6000 TL’nin altında satın alınabilecek en iyi 5G telefonlar arasında yer alacaktır. Önümüzdeki günlerde Redmi 11 Prime 5G modelinin Türkiye ihtimali üzerine yeni ayrıntılar ortaya çıkacaktır. Gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> DeFi Uygulamaları Gerçek Hayat Problemlerini Çözebiliyor Mu?