Xiaomi Leica Ortaklığı İle Piyasayı Sallamaya Devam Ediyor!

Xiaomi 13T fiyat performans

Xiaomi Leica ortaklığı ile yakında yeni amiral gemisi telefonu piyasaya sürülecek. İşte kamera canavarı yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Xiaomi ile Leica serinin bir hayli başarılı olarak ilerlediğini söyleyebiliriz. Geçtiğimi yıllarda Huawei ile anlaşmasını sonlandıran Leica, Xiaomi 12S Ultra ile tekrardan karşımıza çıkmıştı. Xiaomi 12S Ultra modeli ile karşımıza çıkan 1 inçlik Leica sensörünün, hem düşük ışık tarafında hem de renk doğruluğu konusunda DxOmark gibi platformlarda üst sıralarda yerini almayı başarmıştı. Söz konusu ortaklık devam ettiği için, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modelinde yine Leica imzası taşıyan lensler kullanılacak.

Xiaomi’nin gizemli amiral gemisi modelinde, karşımıza çıkacak olarak tüm kameralarda Leica imzasının yer alacağı sızdırıldı. Yeni modelin simine dair herhangi bir sızıntı olmasa da Xiaomi 13S Ultra modelinde, beklenen lenslerin geleceğini tahmin ediyoruz. Xiaomi 13S Ultra modelinin, yalnızca kamera özellikleri değil, tasarım ayrıntıları ve teknik özeliklerine dair de ortaya çıkan sızıntılar mevcut. İşte ülkemizde de satışa sunulması beklenen Xiaomi’nin en güçlü modeli hakkında ilk sızıntılar.

Xiaomi Leica Ortaklığı İle Piyasayı Sallamaya Devam Ediyor!

İlk olarak arka tarafında üçlü kamera kurulumu ile gelmesi beklenen Xiaomi 13S Ultra modeli, tüm lensleri Leica imzası ile sunacak. İddialara göre 1” boyutunda devasa sensör ile karşımıza çıkacak olan Ultra modeli, Barselona’da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) sevenlerinin beğenisine sunulacak.

Xiaomi Leica

Xiaomi Leica işbirliğinde çalışılan yeni model, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerinde olduğu siyah, beyaz, yeşil ve pembe gibi renk seçenekleri ile gelecek. Ayrıca serinin önceki modellerinde karşımıza çıkan Ultra varyantlarında olduğu gibi bu modelde de mükemmele yakın bir zoom performansının karşımıza çıkması bekleniyor. Tabii ki bu zoom performansı periskop lens sayesinde gerçekleşecek. Periskop lensin de yine Leica tarafından geliştirilmesi bekleniyor.

Xiaomi Leica işbirliğinde tanıtılacak olan Xiaomi 13S Ultra modelinin sızdırılan teknik özellik tarafında ise QHD+ ekran ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin yer alması bekleniyor. Ekran tarafında ise 120 Hz tazeleme oranına sahip bir panelin geleceği biliniyor.İlgili Haberler

>> Bedava Oyun: Ücretsiz Dead Space 2 İster Misiniz? Öyleyse Acele Edin!