Huawei Neden Tarih Verdi? Bakın Etkinlik İçin Hazırlık Yapılıyor?

Huawei 11 ile 14 Nisan tarihleri ​​arasında Pekin’de bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Peki bu etkinlikte ne olacak. İşte bu sorunun yanıtı.

Huawei göndermiş olduğı davet mektubu ile 11 ile 14 Nisan tarihleri arasında Pekin’de bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Bu etkinliğin davetlileri arasında endüstri uzmanları ve geliştiriciler yer alıyor. Katılımcılar ve Huawei uzmanları gerçekleştirilecek etkinlik ile fikir alışverişi yapmayı planlıyor. Etkinlik çerçevesinde gelecekteki ağ teknolojilerinin gelişim trendini ve yenilikçi uygulamalar hakkında birçok teknoloji ve fikir tartışmaya açılacak. 

Huawei Neden Tarih Verdi?

Huawei geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile sınırsız fırsatlarla karşı karşıya olan dijital Çin dalgasının geldiğini söylemişti. Huawei, birlikte keşfetmek, minimalist, yeşil ve akıllı bir dijital altyapı oluşturmak için operatörler ve ortaklarla çalışmaya çok istekli olduğunu da bu açıklamaya eklemişti. Ayrıca firma inovasyon pratiğine yardımcı olmak için dijital dönüşümü hızlandırmayı hedefliyor.

Huawei Değişim Semineri 

11 ile 14 nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Huawei değişim semineri birçok yeniliğe katkı sağlayacak gibi gözüküyor.

Aşağıda, Huawei değişim semineri davet mektubunun tamamını görebilirsiniz.

“MWC2023’te, akıllı bir dünyaya nasıl ilerleyebileceğimizi keşfetmek için küresel ortaklarımızla Barselona’da bir araya geldik. Ve sizinle Pekin’de tekrar buluşmayı dört gözle bekliyoruz!

Şu anda bireyler, aileler ve sektörler dijital altyapı için daha yüksek gereksinimler ortaya koyuyor. 5G, bulut ve yapay zeka tarafından temsil edilen dijital teknolojiler, teknolojik yeniliği hızlandırıyor ve entegre uygulamalara doğru ilerleyerek operatörlerin yeni fırsatları yakalamasına ve yeni büyümeyi teşvik etmesine yardımcı oluyor.

Dijital Çin dalgası geliyor. Sınırsız fırsatlarla karşı karşıya kalan Huawei, birlikte keşfetmek, minimalist, yeşil ve akıllı bir dijital altyapı oluşturmak, dijital dönüşümü hızlandırmak ve yenilikçi uygulamaları kolaylaştırmak için operatörler ve ortaklarla birlikte çalışmaya isteklidir. Müreffeh 5G dönemi, daha müreffeh bir 5.5G çağına doğru ilerliyor.

Sizi Pekin Tren İstasyonu değişim ve seminerlerine katılmaya, endüstrinin yeni büyümesini derinlemesine tartışmaya ve birlikte REHBER iş planını çizmeye içtenlikle davet ediyoruz.

11 Nisan – 14 Nisan 2023 tarihleri ​​arasında Pekin’de buluşalım ve ellerimizi akıllı dünyaya götürelim!

Huawei Çin Bölgesi Başkanı”Huawei Değişim Semineri 

İlgili Haberler

>> Huawei FreeBuds Pro 2 Plus: Bu Kulaklık, Ateşinizi ve Kalp Ritminizi Ölçebiliyor