2000 TL Altı En İyi Akıllı Saat Modelleri: Bu Fiyata Son Cihazlar!

2000 TL altı akıllı saat

2000 TL altı en iyi akıllı saat modelleri listemizde, bu ay fiyatların biraz daha arttığını söyleyebiliriz. İşte alınabilecek en iyi modeller.

Son zamanda giyilebilir teknoloji ürünlere olan ilginin bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle teknoloji devlerinin bu yıllarda kullanıcılar ile buluşturduğu akıllı bileklik ve akıllı saat modelleri, son zamanların en çok tercih edilen ve sevilen teknolojileri arasında yer alıyor. Hal böyle olunca akıllı saatlere olan ilgi bir hayli arttı. Genel olarak akıllı saat fiyatlarının çok büyük bir makasa sahip olduğunu söyleyebiliriz. En ucuz olarak karşımıza çıkan model, bir akıllı bileklikten bile daha az özelliğe sahip olurken, aralarından en pahalısı ise bir telefon işlevi bile görebiliyor. Bu listemizde sizlere, ucuzdan pahalıya, en çok ilgi gören akıllı saat modellerini inceledik. İşte Aralık 2021 itibariyle  tercih edilebilecek 2000 TL altı en iyi akıllı saat modelleri.

2000 TL Altı En İyi Akıllı Saat Modelleri: Bu Fiyata Son Cihazlar!

Oppo Watch 46mm

Oppo Watch 46mm

Ülkemizde ortalama 1900 TL civarından satışa sunulan Oppo’nun akıllı saati. Son yıllarda en çok ilgi göre akıllı saatler arasında yer alıyor. Söz konusu model, döviz kuru daha düşükken 1500 TL civarından satışa sunulduğu için, ikinci el modelleri de uygun fiyata satılıyor. Bu yüzden tercih edilebilecek en iyi modeller arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Watch 3 (41mm)

Samsung Galaxy Watch 3 (41mm)

Samsung Galaxy Watch 3 modeli ile biraz daha kadınlara hitap eden bir tasarım anlayışı ile karşımız çıkıyor. Özellikle 41 mm olması, kadınların tercih etmesindeki en büyük sebeplerden beri. Ayrıca farklı renk seçenekleri ile de karşımıza çıkan Samsung Galaxy Watch 3 (41mm) modeli, 1950 TL’lik bir fiyat etiketinden satışta.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Watch Active 2

44 mm’lik alüminyum kasa ile kullanıcıların karşısına çıkan modelin, listedeki diğer cihazlara kıyasla daha yeni olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca söz konusu modelin fiyatı 1800 TL civarında.

Samsung Gear S2 Classic

2000 TL altı akıllı saat

Akıllı saat sektörünün başında olarak gösterilen Samsung’un Gear S2 modeli de yine ilgi gören modeller arasında yer alıyor. Hem Android hem iPhone cihazlarında kullanılabilen model, 1700 TL’den satışa sunuluyor.