2021 Honda Civic Fiyatı Ortaya Çıktı: Bu Rakamlara Kalp Dayanmaz

2021 Honda Civic fiyatı ortaya çıktı. Türkiye’de ciddi bir kullanıcısı olan bu tür otomobil modelleri her geçen yıl daha fazla zamlanıyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara ve rakamlara birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük otomobil markalarından bir tanesi olarak bilinen Honda çeşitli sorunlar yaşıyor. Hatırlayacağınız üzere şirket geçtiğimiz aylarda üretim yapamadığını söylemişti. Bunun nedeni olarak çip sıkıntısı gösterildi. Ayrıca Türkiye’de Honda araç üretimi durduruldu.

Tesla ve Volkswagen gibi otomobil devlerinin bile üretimde aksamalar yaşaması herkesi panik hale sürükledi. Türkiye’de ise birçok kişi Honda Civic modellerinin fiyatını merak ediyordu. Ortaya çıkan son detaylara göre bu otomobil modelinin başlangıç fiyatı 374 bin TL olacak.

2021 Honda Civic fiyatları ciddi oranda zamlandı

Dünyanın en büyük otomobil markalarından bir tanesi olan Honda Türkiye’deki fiyatını açıkladı. Premium, Elegance ve Executive+ modellerini satışa sunan şirket başlangıç paketi için 374 bin TL istiyor.

  • Honda Civic Executive+ (Benzin): 435 bin TL
  • Honda Civic Elegance (Benzin): 402 bin TL
  • Honda Civic Premium Eco (LPG): 374 bin TL

Şirket tarafından fiyatlar bu şekilde belirlendi. Özellikle döviz kurundaki artış nedeniyle ciddi zamların geldiği görülüyor. İşte tam da bu nedenle Honda beklenen zam haberini verdi.

2021 Honda Civic modeli

Birçok otomobil markası fiyatlarına zam yapıyor

Her ne kadar sadece Honda zam yapmış gibi görünse bile aslında öyle değil. Toyota, Volkswagen, Peugeot, Audi ve diğer bütün otomobil markaları araçlarına zam yaptı. Böylece fiyatlar tahmin edilenin daha üzerine çıktı. Mesela uygun fiyatlı araçlar üreten Toyota bile araçlarına 30 bin TL civarında zam yaptı.

Hem çip sıkıntısı hem de Türkiye’de yaşanan döviz kuru krizi nedeniyle fiyatlar ne yazık ki bir türlü düşmüyor. Aksine her geçen gün fiyatların daha fazla yükseldiğini görüyoruz. Peki siz Honda Civic yeni fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> Honda Üretimi Durdurma Kararı Aldı: Otomobil Almak İsteyenler İçin Kötü Haber

>> Geçen Haftanın Otomobil Haberleri: Yine Heyecan Doruktaydı (11 – 18 Ekim)