2021 Yapımı Oyunlar Listesine Bu Hafta Eklenenler (12 – 18 Temmuz)

2021 Yapımı Oyunlar listemiz bu hafta da dopdolu

Her hafta olduğu gibi 2021 yapımı oyunlar listesine bu hafta eklenenleri sizlerle paylaşıyoruz. Bu hafta özellikle Space Jam: A New Legacy’nin çıkışı dikkat çekiyor.

Where the Heart Leads (PlayStation 5, PlayStation 4) – 13 Temmuz

2021 yapımı oyunlar arasında haftanın ilk oyunu PlayStation özelinde çıkacak. Bu oyunu kısaca gerçek üstü bir macera oyunu olarak tanımlamak mümkün. Oyun, hayatının önemli anlarını yeniden ziyaret etme ve değiştirme yeteneği kazanan birini konu alıyor. Oyunda sadece karakterimizi değil bununla birlikte çevremizdekilerin de kaderinde söz sahibi olacağız. Sonuçta istediğinizi elde etmek için izleyeceğiniz farklı yolları deneme şansınız olacak.

Lost At Sea (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC) – 15 Temmuz

Bir hayatta kalma oyunu olarak dikkat çeken yapımda takım çalışması da oldukça önemli. Oyunda karakterlerinizin yetenekleri, kurtardığınız eşyalar gibi şeyler hayatta kalmanızı belirleyecek. Üç arkadaşınızla bir yatta olduğunuz oyunda okyanusta kayboluyorsunuz. Amacınız ise kurtarma gelene kadar hayatta kalmak.

F1 2021 (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 16 Temmuz

Fazla söze gerek yok. Özetle, dünyanın en hızlı araçlarının yarıştığı serinin 2021 Yapımı Oyunlar arasına katılan yapımı. 7 kez şampiyon Lewis Hamilton, onu alt etmeye çalışan Red Bull Pilotu Max Verstappen, gençler ve efsaneler oyunda yer alıyor. Ayrıca bu oyun Codemasters’ın Electronic Arts’a katılmasının ardından çıkan ilk oyun olma özelliğini taşıyor.

Observer: System Redux (PlayStation 4, Xbox One) – 16 Temmuz

Daha önce 4K grafiklerle yeni nesil konsollara gelen oyun yaygın konsollara ise bu hafta çıkıyor. Orijinalinde 2017’de çıkan Observer’ın yeni hali de PS4 ve Xbox One oyuncularıyla buluşacak. Psikolojik bir korku oyunu olan yapım çıktığı dönem incelemelerde tam not almayı başarmıştı.

Space Jam: A New Legacy (Xbox Series X/S, Xbox One) – 16 Temmuz

1996 yapımı efsane Looney Tunes filmi Lebron James’ın başrol olduğu yeni bir filmle karşımıza çıkacak. 2021 yapımı oyunlar  arasına bu hafta filmin heyecanının ateşini yakan ilk adım çıkıyor. Oyun ilk etapta Xbox GamePass için özel bir yapım olacak. Ayrıca bu oyun için Xbox’a üç yeni kontrolcü yapıldı. Film için sabırsızlandığımız süreçte bu oyun en azından bizi bir süre oyalayacaktır.

Diğer haberler:

>> The Witcher 3 Netflix Şovu Temelli Ücretsiz Bir DLC Alacak

>> Counter Strike Hile Yapanlardan Ricacı Oldu: Lütfen Hile Yapmayın!