2022 Kripto Para Piyasası Nasıl Olacak? Kritik İsim Konuştu

Kripto Paralar Patlayabilir

2022 kripto para piyasası herkes tarafından büyük bir merak konusu oldu. Özellikle son haftalarda yaşanan düşüş yatırımcılar arasında endişe yaratmıştı. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Kripto para dünyası 2020 yılında yaşanan sert düşüşten hemen sonra hızlı bir toparlanma sürecine girdi. 2021 yılında ise adeta rekorlar kırıldı. Neredeyse tüm kripto para birimleri yüzde 500 civarında büyüme kaydetti. Elbette düşen dijital varlıklar da oldu. Fakat büyük bir çoğunluk iyi bir yükseliş kaydetti.

Bugünlerde gözler 2022 yılına çevrildi. Bu konuda çok fazla yorum yapılıyor. Ava Labs Başkanı John Wu konu ile ilgili son derece önemli açıklamalara yer verdi. Kendisi 2022 yılında kripto para birimlerinin toplamda 5 trilyon dolar seviyesine kadar yükseleceğini söyledi.

2022 kripto para piyasası

2022 yılında market hacminin 5 trilyon dolar seviyesine yükselmesi aynı zamanda devasa bir ralli anlamına geliyor. Aslına bakacak olursak bu pek imkansız değil. 2021 yılında yaşanan ralli ile birlikte 3 trilyon dolar seviyeleri bile görüldü. Bu nedenle 5 trilyon dolar pek zor olmayacak.

2022 kripto para piyasası

Yapılan açıklamalarda aynı zamanda Bitcoin ile ilgili önemli bazı detaylara yer verildi. Ava Labs Başkanı John Wu Bitcoin hâkimiyetinin önemli ölçüde düşeceğini söyledi. Bunun yerine Ethereum, Solana, Avax ve Cardano gibi kripto para birimlerinin ön plana çıkacağını ifade etti.

2022 yılında DeFi önemli hale gelecek

Ava Labs Başkanı John Wu tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda 2022 yılında kripto paranın finans yönünün çok daha fazla gelişeceği ifade ediliyor. Böyle bir durumda Ethereum başta olmak üzere birçok altcoin zirveye yerleşebilir.

AVAX ise son derece iyi bir performans sergiliyor. Şu anda fiyatı 92 dolar seviyesinde. Yeni yükselişler ile birlikte kendisini 100 doların üstüne atmak isteyecektir. Bu durumda market sıralaması yukarı doğru taşınacak. Bakalım 2022 yılı kripto para dünyasında neler getirecek?

İlgili Haberler:

>> Kripto para yasakları gündeme bomba gibi düştü: 2022 zor geçecek

>> En Önemli Kripto Para Gelişmeleri: Borsalar Yeniden Şekillendi