4000 TL altı en iyi telefonlar: Fiyat performans canavarları

5000 TL Altı Telefonlar

Bu listemizde sizler için fiyat performans odaklı 4000 TL altı en iyi akıllı telefonları listeledik. O modeller.

Dolar kuru ve vergilerin artması ile teknolojik cihazların fiyatlarının yükseldiğini söyleyebiliriz. Özellikle son zamanlarda hızla artan dolar kurundan dolayı çoğu akıllı telefonların fiyatı artmış durumda. Bu yüzden çoğu kullanıcı uygun fiyatlı akıllı telefonlara yöneldi. Hal böyle olunca, genellikle yurtdışında uygun fiyattan piyasaya sürülen modeller, ülkemizde orta segment modeller arasında alıcılarını buluyor. Bu listemizde ise sizler için uygun fiyatı ile karşımıza çıkan 4000 TL altı fiyat bandında en iyi akıllı telefonları listeledik. Bu listelerin oluşturulurken, işlemcisinin kullanıcılara verdiği teknik puanlara göre sıralandığını belirtelim. Yani eğer bu listedeki modellerden tercih ettikleriniz var ise yalnızca işlemcisini göz önünde bulundurmamanızı öneririz. İşte o liste.

4000 TL altı en iyi telefonlar: Fiyat performans canavarları

Poco X3 Pro

Poco X3 Pro

3.800 TL’lik fiyat etiketi ile karşımıza çıkan modelin fiyat performans anlamında beklentileri karşılayan bir model olarak karşımıza çıktığını söyleyebiliriz.

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

Aynı seriye ait olan Poco X3 NFC, daha uygun bir fiyattan karşımıza çıkıyor. Söz konusu model, 3.700 TL’lik bir satış fiyatına sahip. X3 versiyonuna 3700 TL vermektense, serinin Pro versiyonunun 3.800 TL’ye sıklıkla tercih edildiğini de belirtelim.

Redmi Note 9 Pro

4000 TL altı en iyi telefonlar

Redmi’nin uygun fiyatlı akıllı teflon serisi olan Note serisine ait Note 9 Pro modeli, 3.400 TL’lik fiyatı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu modelin de yine uygun fiyatlı modeller arasında sıklıkla tercih edilen cihazlar arasında yer aldığını belirtelim.

Realme 6 Pro

4000 TL altı en iyi telefonlar

Oppo’nun alt markası Realme’nin uygun fiyatlı modeli Realme 6 Pro 3700 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Redmi Note 10S

Redmi Note 10S

Listenin en yeni modellerinden biri olan Redmi Note 10S, 128 GB dahili depolaması ve 3.000 TL’lik fiyatı ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu modelin uygun fiyatlı cihazlar arasında en çok tercih edilen modeller arasında yer aldığını da belirtelim.

İlgili Haberler

>> iPhone 13 Ekran Tamiri Kısıtlaması Kaldırılıyor: Apple Paragöz Olmadığını Göstermek İstiyor

>> Oppo, 5G destekli yeni telefonu ile karşımıza çıkacak: İşte Oppo A55s