8000 TL Altı Telefonlar: En Güçlülerini Seçtik!

Samsung en büyük kar

8000 TL altı telefonlar listemizde sizler için fiyat performans odaklı en güçlü akıllı telefonları seçtik. İşte Nisan ayı itibariyle alınabilecek en iyi akıllı telefonlar.

Son zamanlarda akıllı telefon fiyatlarının bir hayli arttığını söyleyebiliriz. Özellikle fiyat performans odaklı akıllı telefonların ülkemizde daha çok satıldığını görüyoruz. Hal böyle olunca genellikle Çinli üreticiler tarafından, uygun fiyatlı yüksek performans gösteren akıllı telefonlar Türkiye pazarına getiriliyor. Bu listede sizlere bahsedeceğimiz modellerin ise yine 8000 TL altı alabileceğiniz en güçlü akıllı telefonlar olduğunu belirtelim. Fakat s konusu listeyi hazırlarken genellikle işlemcisi güçlü olan modelleri seçmeyi tercih ettik. Yani bunun dışında, tasarım, kamera ve batarya tarafındaki özelliklerin de yine kullanıcılar tarafından değerlendirilmesi gerekiyor. İşte Nisan 2023 itibariyle sa alınabilecek 8000 TL altı telefonlar.

8000 TL Altı Telefonlar: En Güçlülerini Seçtik!

Samsung Galaxy M33 5G (SM-M336B)

6000 TL Altı telefonlar

Listedeki ikinci 5G destekli modelimiz, 7600 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile desteklendiğini ekleyelim.

Poco M5s

Poco M5s

6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelen model, Poco tarafından yakın zamanda Türkiye pazarına getirilmişti. Söz konusu modelin kısa sürede ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Fiyat tarafında ise 7.900 TL’lik bir satış etiketi karşımıza çıkıyor .Her ne dar aynı fiyata daha güçlü modeller olsa da, güncel bir akıllı telefon olduğu için daha fazla güncelleme alacaktır.

Redmi Note 11S (128 GB / 8 GB)

Redmi Note 11S

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelen model listedeki en yüksek RAM kapasitesi ile gelen modeller arasında yer alıyor. Bu yüzden Redmi Note 11S modelin de hem güncel modeller arasında yer aldığını hem de tercih edilebilecek bir akılı telefon olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy M23 5G (SM-M236B)

Galaxy M23 5G

Listede 6G destekli modeller arasında yer lan M23 5G, 6300 TL’lik fiyatı ile en uygun 5G destekli akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Ülkemizin de önümüzdeki yıllarda 5G desteğine geçeceğini tünüyoruz. Bu yüzden eğer önümüzdeki yıllarda da kullanabileceğiniz bir akılı telefon satın almak istiyorsanız M23 5G modeli tercih edilebilecek bir model olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili Haberler

>> Twitter Kuralları Çiğneyen Hesaplara Karşı Daha Ilımlı Olacak