Ucuz Telefonlara Zam Kapıda, MIUI 12 Çıktı, Oppo Find X2 İnceleme, En İyi Akıllı Telefon Listesi ve çok daha fazlası. İşte Geçtiğimiz Haftanın Gündemi

Geçtiğimiz haftanın teknoloji gelişmeleri arasında en çok konuşulanlardan biri ucuz telefonlara zam haberiydi. Bakın teknoloji dünyasında neler oldu neler!!!

Ucuz Telefonlara Zam haberimizin fazlasıyla ilgi çektiğini söylemeliyim. Türkiye’de yeni vergilerden dolayı ucuz telefonlara zam gelecek ve artık eskisi gibi ucuz olmayacak. 200 dolarlık telefonlara özel vergi geliyor. Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

Ucuz Telefonlara Zam Geliyor!

>> Ucuz telefonlar artık ucuz olmayacak! Yeni vergiler geliyor!Ucuz Telefonlara ZamCOVID-19 nedeniyle eğlence sektörü de darbe almış durumda. Firmalar bazı içeriklerini ücretsiz yayına açıyorlar. Cirque Du Soleil ‘de bunlardan bir tanesi. Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> 460 Dolar Değerindeki Cirque Du Soleil Gösterisini Ücretsiz İzleyin!

Xiaomi, geçen hafta Android arayüzü MIUI 12’nin en son sürümünü gün yüzüne çıkarmıştı. Şirket zaten Çin’de birden fazla kapalı beta sürümü yayınlamıştı. Şimdi ise MIUI 12 İndirilebilir Beta Sürümü Avrupa kullanıcıları için yayınlandı. Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> MIUI 12 İndirilebilir Sürümü İle Karşımızda! Peki Nasıl indireceksiniz?

Elon Musk ve Grimes çifti pazartesi günü doğan oğullarının adını X Æ A-12 koyduğunu açıklamıştı. Şimdi ise Elon Musk Çocuğunun Adının anlamı netliğe kavuştu. Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> Elon Musk Çocuğunun Adını Neden X Æ A-12 Koyduğu Netliğe Kavuştu

Miramar haritasını yenileyen PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi bugün iOS ve Android için indirime sunuldu. Yeni silahlar ve modlar da geliyor! Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> Miramar’ı tepeden tırnağa yenileyen PUBG Mobile 0.18.0 çıktı!

Antutu Verilerini Altüst Eden Telefon Oppo Find X2

Birlikte geçirdiğimiz dört günün ardından Oppo Find X2 ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşıyorum. Bu yeni amiral gemisi 10 Bin TL’yi hak ediyor mu? Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> Oppo Find X2 10 Bin TL Eder mi? Sizler için inceledik…

Normalleşme takvimi ile birlikte yavaş yavaş önlemler esnetiliyor. Peki, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı ne zaman açılacak? Bugün kesin karar kamuoyuna duyuruldu. Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Ne Zaman Açılacak? İşte Yanıtı…

iPhone 12 5G ile sorunlar yaşıyor olabilir. Apple tüm modellerinde aynı 5G standartını kullanamayabilir. İşte detaylar! Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> iPhone 12 5G ile sorunlar mı yaşıyor? Yoksa Tüm Modeller 5G’li mi olacak?

Akıllı telefon kıyaslama benchmarkı AnTuTu Nisan 2020 için Android en iyi akıllı telefon performans sıralamasını yayınladı. En iyi 10 amiral gemisi modeli hala sadece Snapdragon 865 destekli akıllı telefonlar. Ancak, bir önceki aya (Mart) göre merdivenden yukarı çıkan birkaç yeni model var. Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz.

>> En İyi Akıllı Telefon Nisan 2020 Listesi Yayınlandı! Bakın Listede Hangi Telefonlar Var

Apple, sürpriz bir şekilde yenilenen klavye mekanizmalı 13 inç MacBook Pro 2020 modelini tanıttı. İşte özellikleri. Aşağıdaki bağlantıdan haberimize ulaşabilirsiniz. ,

>> Apple 13 inç MacBook Pro 2020 modelini tanıttı!