Samsung Galaxy Buds Pro fiyatı ile karşımıza çıktı!

samsung galaxy buds pro

Uzun süredir hakkında bir çok sızıntı gerçekleşen Galaxy Buds Pro modelinin net fiyatı nihayet belli oldu. İşte tüm detaylar.

Samsung’un, son zamanlarda TWS kulaklık konusunda bekleneni karşılamadığını biliyoruz. Fakat iddialara göre, Galaxy S21 ailesinin tanıtılacağı lansmanda tanıtılacak olan Galaxy Buds Pro modelinin, fiyatını sonuna kadar hak edecek özelliklere sahip olduğu iddia ediliyor. Bununla beraber yeni modelin, farklı renk seçeneklerinin yanı sıra konforlu tasarımının da öne çıkacağı iddia edilenler arasında. Aylardır süzen sızıntıların, dedikoduların ardından nihayet tanıtıma günler kala Galaxy S21 ailesi ile birlikte tanıtılacak olan Samsung’un TWS kulaklığı Galaxy Bu­ds Pro hakkında neredeyse tüm detaylar belli oldu. Yeni model hakkında işte tüm ayrıntılar.

Samsung Galaxy Buds Pro hakkında neler biliyoruz

14 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan UNPACKED etkinliğinde Galaxy S21 ailesinin yanı sıra, Galaxy Buds Pro modeli de tanıtılacak. Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Buds Pro’nun tanıtım tarihinin de yaklaşması ile resmî sitede de ayrıntılar görülmeye başlandı. SM-R190 model numarasına sahip olan kulaklığın fiyatı da belli oldu.

Galaxy Buds Pro

Samsung’un Kanada resmî sitesinde Samsung Galaxy Attic olarak görünen, kod adının Attic olduğu düşünülen Galaxy Buds Pro modelinin lansmanı 14 Ocak tarihinde gerçekleşecek.

samsung galaxy buds pro

Samsung Kanada sitesinde Samsung Galaxy Attic adı ile görülen TWS kulaklığın fiyatı da ortaya çıkmış bulunuyor. Tek renk seçeneği ile ortaya çıkan model, 264 Dolar fiyat etiketine sahip. Fakat Samsung’un Kanada sitesi olduğu için, para biriminin Kanada Doları olduğunu unutmayın. 264 Kanada Dolarını ABD Dolarına çevirdiğimizde ise, ortalama 200 Dolarlık bir fiyat karşımıza çıkıyor. Sunulan özelliklere göre beklenilen bir fiyat olduğunu belirtelim.

galaxy buds pro render

İddialara göre yeni model, üç farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak. Bunlar; siyah, gümüş ve mor renkleri olacak. Cihazı diğer modellerden ayıran en özenli özellik ise Aktif Gürültü Engelleyici (ANC) özelliği ile karşımıza çıkacak. Bu yüzden yeni AirPods modellerine rakip olabilecek diyebiliriz. Tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni sızıntılar geçekleşecektir.

İlgili Haberler

>> Samsung Galaxy S21, 11 Farklı Renk Seçeneği ile Karşımıza Çıkacak!

>> Samsung Galaxy S21 Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu: Yok Artık Dedirtti!