11 Ağustos’ta gerçekleşecek Samsung Unpacked etkinliği ile tanıtılacak modeller tam liste!

Samsung Unpacked

11 Ağustos’ta gerçöekleşecek olan Samsung Unpacked etkinliği ile tanıtılacak modeller belli oldu. İşte tanıtılacak modeller tam liste.

Samsung’un her sene gerçekleştirildiği Unpacked etkinliği ile, yeni sunacağı cihazları tanıtmak için hazırlanıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de, hem akıllı telefon tarafında, hem giyilebilir teknoloji alanında sunacağı cihazlar, kullanıcılar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Geçtiğimiz aylardan bugüne dek, söz konusu etkinlik ile karşımıza çıkacak modeller hakkında birçok sızıntı gerçekleşmişti. Üstelik bu cihazların çoğunun teknik özellikleri hakkında da birçok bilgiye sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. İşte haftalar sonra tanıtılacak Samsung Unpacked etkinliği ile tanıtılacağı kesinleşen Samsung modelleri tam liste.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Samsung Unpacked etkinliği ile tanıtılacak modeller tam liste!

İlk olarak karşımıza çıkacağı kesinleşen ilk model, katlanabilir akıllı telefon tarafından geliyor. Samsung’un katlanabilir akıllı telefon serisi Galaxy Z Flip3 modeli 11 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Unpacked etkinliği ile karşımıza çıkacak. Söz konusu modelin, Samsung’un en uygun katlanabilir modellerinden biri olacağı öngörülüyor.

Galaxy Z Fold3 S Pen

Bununla beraber geçtiğimiz haftalarda tasarım görüntüleri sızdırılan Samsung Galaxy Buds 2 modeli de söz konusu etkinlikte kullanıcılara sunulacak. Aynı zamanda Samsung Galaxy Buds2 modelinin fiyatı bilgisi sızdırıldı. İddialara göre yeni model 149-169 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacak. Serinin diğer modelleri ile bir kıyas yaptığımızda ise, selefi olarak görülen Galaxy Buds Plus modelinin 149 dolardan satışa sunulduğunu belirtelim. Şuan ise yabancı alışveriş sitelerinde ortalama 99 dolarlık bir fiyat etiketi ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Galaxy Buds Pro modeli ise 199 dolarlık bir ücretten sunulmuştu. Muhtemelen Galaxy Buds2 modeli de ortalama olarak 170 dolardan satışa sunulup, sonraki aylarda ise 129 dolar seviyesine düşecektir.

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3

Samsung’un yeni akıllı saati Watch 4 Classic de etkinlikte kullanıcılara tanıtılacak modeller arasında yer alıyor. Bununla beraber yeni etkinlik ile birlikte Galaxy Z Fold3, Watch 4, ve Galaxy S21 FE modellerinin de tanıtılması bekleniyor. Fakat bu modeller hakkında henüz Samsung tarafından yapılan bir açıklama bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde Samsung Unpacked etkinliği ile birlikte tanıtılacak modeller kesinleşecektir. Beklemede kalın.

İlgili Haberler:

>> Samsung Galaxy M52 5G sertifikasını aldı: Yakında geliyor!

>> Samsung Galaxy S22 Ultra modelinin kamera çözünürlüğü belli oldu!