Bu Akıllı Telefon 360 Derece Katlanabiliyor!

En fazla ucuzlayan telefonlar

360 derece katlanabilir yapıya sahip olan prototip, LG sayesinde gerçekleşti. İşte en iyi panel üreticileri arasında yer alan şirketin yeni tasarımı.

Katlanabilir modellere olan ilgi bir hayli artmakta. Yalnızca katlanabilir değil, uzayabilir, sarılabilir, bükülebilir vb. her türlü farklı tasarımlara insanlar ilgi duymaya başladı. Bazıları bu durumu, insanların artık hep aynı tasarıma sahip telefonları görmekten sıkıldığı için olarak yorumlasa da, bazıları ise büyüyen telefon ekranlarına bir çözüm için böyle bir teknoloji ihtiyacı olduğunu iddia ediyorlar. Özellikle büyük ekran hazzını yaşamak isteyen fakat daha küçük bir tasarım arayanlar için bu tarz tasarımlar tercih ediliyor. LG ise bu tasarımlara yeni bir soluk getirdi.

Geçtiğimiz aylarda akıllı telefon pazarından çekilen LG, bir hayli başarılı olduğu panel üretme konusunda yeni tasarımlar ile devam ediyor. SID 2022 etkinliğinde LG, yeni tasarımını tanıttı. OLED bir panel ile gelen prototip, 360 derece katlanır bir yapıya sahip. İşte ayrıntılar.

Bu Akıllı Telefon 360 Derece Katlanabiliyor!

Bu Akıllı Telefon 360 Derece Katlanabiliyor

OLED bir panel ile gelen prototip, 360 derece katlanır bir yapıya sahip. Etkinlik esnasında LG, yeni tasarımı hakkında tüm detayları da kullanıcıları ile paylaştı. Söz konusu model, yatay olarak tam bir şekilde açıldığı takdirde, 8,03 inç büyüklüğünde olacak. Bu paneli, piyasadaki diğer katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonlardan ayıran en temel özellik ,se, hem içe hem de dışa katlanabilir bir yapıya sahip olması. 0 ile 360 derece arasında herhangi bir derecede kolaylıkla kullanım rahatlığı sunmayı hedefleyen tasarım, görünüm olarak, alışılagelmişin dışında bir yapıda bizleri karşılıyor.

Bu akıllı telefon 360 derece katlanabiliyor. Genellikle katlanır akıllı telefonların ekranlarının sağlan olmadığı iddia ediliyor. Fakat LG, yeni OLED panelinde, UTG adı verilen ultra ince cam teknolojisinden yararlanıyor. Bu sayede, neredeyse normal formda karşımıza çıkan klasik akıllı telefonlar kadar sağlam bir ekrana sahip olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki 360 derece katlanan bir panele sahip akıllı telefonun, kullanılabilirlik tarafında bizlere neler sunulacağı henüz belirsiz. Fakat yeni ekran formlarına sahip telefonların, tasarım sınırlarının olmadığı bir kez daha kanıtlanmış oldu.

İlgili Haberler

>> OnePlus Ace Racing ‘Bu Yarış’ta Ben de Varım’ Diyor!

>> Yeni Google Pixel Watch Kullanıcıları Hayal Kırıklığına Uğrattı!