Vivo X Flip Samsung’a Meydan Okuyacak!

Vivo X Flip

Vivo X Flip modeli Galaxy Z Flip serisine benzer bir tasarım anlayışı ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte yeni model hakkında tüm ayrıntılar.

Samsung’un Galaxy Z Flip serisinin, özellikle kullanılabilirlik tarafında Galaxy Z Fold serisine göre daha sevilen bir seri olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyle olunca teknoloji devleri Z Flip serisine benzer modeller üretmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda Oppo tarafından da benzer tasarım anlayışına sahip bir akıllı telefon görmüştük. İddialara göre önümüzdeki haftalarda gerçekleşmesi beklene lansmanda Vivo markasından da benzer bir model göreceğiz.

Vivo X Flip ismine sahip olacak model, tasarım olarak Z Flip serisini andıran bir anlayışa sahip. Yani söz konusu modelin tasarım olarak asıl amacının, normal akıllı telefon formuna sahip olan bir telefonu, daha küçük ve taşınabilir bir hale getirmeyi amaçlıyor. Bazı tasarım ayrıntıları ve teknik özellikleri ortaya çıkan Vivo X Flip modeli, hem tasarım hem de teknik özellik olarak Galaxy Z Flip serisine meydan okuyacak. İşte önümüzdeki haftalarca tanıtılması beklenen ve Geekbench listelerinde görülen yeni model hakkında ortaya çıkan tüm detaylar.

Vivo X Flip Samsung’a Meydan Okuyacak!

Tipik Vivo benzeri V2256A model numarasına sahip yeni bir cihaz, Geekbench’te ortaya çıktı ve potansiyel olarak bu söylentiye daha fazla ağırlık kattı. Cihaz, maksimum 3,19 GHz saat hızına sahip Qualcomm Taro yonga seti ile Android 13 çalıştırıyor.
Z Flip4 ile aynı Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. İki cihazın Geekbench 6 puanları neredeyse aynı, X Flip şimdiye kadar çok çekirdekli puanlarda biraz önde.

Vivo X Flip

Öte yandan ‘V2256A’, bu yüksekliklere ulaşmak için 12 GB RAM‘e ihtiyaç duyarken, ortalama Z Flip4 hiçbir zaman 8 GB‘ı geçmedi. Ek olarak, X Flip gerçekten varsa, Vivo’ya onu er ya da geç piyasaya sürmesi önerilebilir. Şu anda gördüğümüz üst düzey, 2022’nin sonlarına doğru işlemcilerle yakında dezavantajlı duruma düşecek. Önümüzdeki günlerde Vivo’nun yeni katlanabilir modeli hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> Huawei Mate X3 Devasa Ekranı İle Ortaya Çıktı!