Redmi Note 12 4G Geliyor: Hem Ucuz Hem Güçlü!

Redmi Note 12 4G

Redmi Note 12 4G modelinin tanıtım tarihi ve sunacağı özellikler belli oldu. Ayrıca söz konusu modelin Türkiye’ye gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. İşte Redmi’nin en çok ilgi gören serisinin en ucuz modeli olarak karşımıza çıkacak yeni model hakkında tüm detaylar.

5 Ocak 2023 tarihinde Çin’de gerçekleşen lansman ile birlikte Redmi Note 12 serisinin 5G destekli versiyonları tanıtılmıştı. Fakat söz konusu lansmanda serinin en hızlısı olarak geleceği tahmin edilen Redmi Note 12 Turbo modeli hakkında henüz ortaya çıkan bir ayrıntı görmemiştik. Bununla beraber Redmi Note 12 serisinin 4G destekli versiyonu da 5 Ocak tarihinde gelememişti.

30 Mart tarihinde gerçekleşecek olan tarihte, beklene Redmi Note 12 Turbo modeli ile beraber serinin en ucuz modeli Redmi Note 12 4G modeli de gelecek. Ayrıca söz konusu model 4G desteğine sahip olacağı için Türkiye’ye de geleceğine dair iddialar mevcut. Serinin önceki modelleri ülkemize giriş yaptığı için, uygun fiyat politikası izleyen marka, söz konusu modelini Türkiye pazarına da sokacaktır. İşte tasarım ayrıntıları ve teknik özellikleri ortaya çıkan yeni model hakkında ortaya çıkan tüm detaylar.

Redmi Note 12 4G

Redmi Note 12 4G Geliyor: Hem Ucuz Hem Güçlü!

Redmi Note 12 4G

Çinli markanın Hindistan’daki resmi web sitesinde oluşturduğu bir etkinlik sayfası, Redmi Note 12 4G’nin Snapdragon 685 SoC’ye ve selfie kamerası için merkezi bir deliğe sahip 120 Hz Süper AMOLED ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Snapdragon 685 ve 120 Hz tazeleme oranına sahip AMOLED ekran. Tüm modeller, 33W şarjlı 5.000 mAh pile sahip olacak. Ayrıca üstte bir IR sensör ile eşleştirilmiş 3,5 mm’lik bir kulaklık jakı da yer alacak.

Redmi Note 12 4G

Redmi Note 12 4G, 50 MP ana kameraya ve 5.000 mAh bataryaya sahip olacak. Redmi Note 12 4G‘nin Hindistan lansmanı 30 Mart’ta tasarımını ve ana özelliklerini ortaya çıkararak gerçekleşti. Redmi bugün Avrupa’da Redmi Note 12 serisini tanıttı. Orada tam Note 12 4G lansmanını görebilirsiniz. Etkinlik 15:00 UTC’den başlayarak, burada Note 12, Note 12 Pro ve Note 12 Pro+ arasında ayrıntılı bir özellik karşılaştırması bulabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde yeni modellerin Türkiye ihtimali hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> Huawei Mate X3 Resmen Duyuruldu! İşte Özellikleri!