Xiaomi 13 Ultra Fiyatı Belli Oldu: Bu Kadarı Olmaz!

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra modelinin Avrupa fiyatlandırması ortaya çıktı. İşte Türkiye’ye de geldiği takdirde en pahalı telefon olarak anılacak model hakkında tüm detaylar.

Xiaomi 13 serisi modelleri, kamera tarafına en başarılı modeller arasında yer alıyor. Özellikle serinin Ultra modelinin de yine piyasanın en iyisi olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Çünkü dünyanın en iyi lens üreticileri arasında adından sıklıkla söz ettiren Leica firması ile Xiaomi’nin anlaşmalı olduğunu biliyoruz. Xiaomi 13 Ultra modelinde de yine Leica imzalı lensler karşımıza çıktı. İlk olarak Çin pazarında piyasaya sürülen serinin en güçlüsü, yakında Avrupa’ya açılıyor.

Rekabetçi bir fiyat etiketi sunduğu takdirde, en iyi kameralı telefonlar arasında en çok sevilen modeller arasında yer alacağını tahmin ediyordu. Fakat sızdırılan bilgilere göre Xiaomi 13 Ultra modelinin fiyat olarak, en büyük rakibi iPhone 14 Pro Max ile hemen hemen kafa kafaya olabilir. Bu da Xiaomi modellerinin tercih edilme sebebi unutturacak bir hadise. İşte yeni modelin Avrupa fiyatlandırılması ve Türkiye ihtimali hakkında rotaya çıkan tüm ayrıntılar.

Xiaomi 13 Ultra Fiyatı Belli Oldu: Bu Kadarı Olmaz!

Xiaomi 13 Ultra

Birkaç Avrupalı ​​perakendeci, Xiaomi 13 Ultra’nın Avrupa’da 1.499 €‘ya mal olacağı yönündeki raporları çürütmek için burada görünüyor. Hollandalı perakendeci Belsimpel ve Alman muadili Gomibo, Xiaomi 13 Ultra’yı Hollanda’da 1.299 , Almanya’da 1.277 € ve İrlanda’da 1.320 fiyatla listeliyor. Tüm listeler AB modelleri içindir ve telefonun 5-7 iş günü içinde kargoya verileceğini belirtir. Bu, özellikle 90W şarj cihazı, kablo ve kılıfla gelen 12/512 GB yapılandırması düşünüldüğünde çok daha rekabetçi bir fiyat.

Bu, Xiaomi 13 Ultra’yı Galaxy S23 Ultra (doğru konfigürasyonda 1.460 Euro) ve iPhone 14 Pro Max (512 GB seçeneğiyle 1.696 Euro) ile rekabet etmek için mükemmel bir konuma getiriyor. Paranın satın alabileceği en çok yönlü akıllı telefon kamerası olarak başarılı bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Fakat Apple’ın sunduğu performansını sunabilecek bir teknolojiye sahip olup olmadığı belirsiz. Yani arada 100 Euroluk bir fiyat farkı varken, hiçbir kullanıcının iPhone 14 Pro Max yerine Xiaomi 13 Ultra modelini tercih edeceğini tahmin etmiyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

İlgili Haberler

>> Google Play Güvenli mi? Telefonunuza Virüs Girebilir!