4000 TL Altı En İyi Telefonlar: Dolarla Beraber Fiyatlar da Düştü!

10.000 TL altı telefonlar

4000 TL altı en iyi telefonlar listemizde, 2022 yılı itibariyle fiyatların düştüğünü görmekteyiz. İşte fiyat performans odaklı alınabilecek akıllı telefonlar.

Son aylarda ülkemizde dolar kurunun bir hayli arttığını biliyoruz. Dolar kurunun etkilendiği en önemli sektörlerden biri ise teknoloji. Özellikle ülkemiz bazında, TL’nin değer kaybının etkilendiği en büyük sektörün teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bu sektörde en çok ihtiyaç olan cihaz ise akıllı telefon. Son zamanlarda dolar kurunun artışından sonraki fiyatlara baktığımızda ise, akıllı telefonların %30 oranında fiyatlarının arttığını söyleyebiliriz. Haliyle çoğu kullanıcı, uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında. Bu listemizde sizler için 4000 TL altı en iyi akıllı telefonlar ile karşınızda olacağız. İşte Ocak 2022 itibariyle alınabilecek en iyi telefonlar.

4000 TL Altı En İyi Telefonlar: Dolarla Beraber Fiyatlar da Düştü!

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Listemizin ilk sırasında, Xiaomi’nin fiyat performans odaklı, en çok tercih edilen modelleri olan Redmi Note serisi karşımıza çıkıyor. Redmi Note 9 Pro modeli, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. Ayrıca fiyatının 3.900 TL seviyelerinde olduğunu da belirtelim.

Redmi Note 10S

Xiaomi Fiyat performans

Listedeki modeller arasında en son çıkan model olarak adlandırabileceğimiz Redmi modeli de yine 3.900 TL’lik bir fiyattan satışa sunuluyor. Ayrıca Redmi Note 10S’de 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama ve 5.000 mAh kapasitesinde pil bulunuyor.

Redmi Note 9S

4000 TL altı telefonlar

Serinin bir önceki modeli Redmi Note 9S’in diğer modellere kıyasla daha avantajlı olduğu konu ise dahili depolama. Redmi modeli, 128 GB dahili depolama ve 6 GB RAM ile kullanıcılarını karşılıyor. Ayrıca bu model, listedeki en uygun modeller arasında yer aldığı için tercih edilebilecek bir cihaz. Ortalama fiyatı ise, 3500 TL.

Samsung Galaxy M31s

Fiyat performans odaklı telefonlar

Geçtiğimiz aylarda fiyatı 4000 TL seviyesinin üstünde olan, fiyatına göre performansı ile adından sıkça söz ettiren Samsung modeli, 3900 TL civarına düşmüş durumda. Dolar kuru ile doğru orantılı olarak fiyatı düşen modelin, tercih edilebilecek bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi’nin yine fiyat performans odaklı satılan akıllı telefonları arasında bulunan Mi 9T modeli, 3999 TL’ye kadar düşmüş durumda. Eğer, amiral gemisi akıllı telefonlara yüksek ücretleri vermek istemiyorsanız ve alacağınız akıllı telefonun uzun süre sizi idare etmesini istiyorsanız, Xiaomi Mi 9T tam size göre. Hem işlemcisi hem kamerası ile hala rakiplerine meydan okuyan modelin, piyasaya göre uygun fiyattan satışa sunulduğunu da belirtelim.

> Samsung, Uygun Fiyatlı Olması Beklenen Galaxy S21 FE ‘yi Tanıttı!