5000 TL Altı En İyi Fiyat Performans Telefonlar!

Yılın En Güçlü Telefonları

5000 TL altı en iyi fiyat performans odaklı akıllı telefonlar listemizde, bu ay yeni modellerin eklendiğini söyleyebiliriz. İşte o modeller.

Son aylarda ülkemizde dolar kurunun bir hayli arttığını biliyoruz. Dolar kurunun etkilendiği en önemli sektörlerden biri ise teknoloji. Özellikle ülkemiz bazında, TL’nin değer kaybının etkilendiği en büyük sektörün teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bu sektörde en çok ihtiyaç olan cihaz ise akıllı telefon. Son zamanlarda dolar kurunun artışından sonraki fiyatlara baktığımızda ise, akıllı telefonların %30 oranında fiyatlarının arttığını söyleyebiliriz. Haliyle çoğu kullanıcı, uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında. Bu listemizde sizler için 5000 TL altı en iyi akıllı telefonlar ile karşınızda olacağız. İşte Şubat 2022 itibariyle alınabilecek en iyi telefonlar.

5000 TL Altı En İyi Fiyat Performans Telefonlar!

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

Listenin ilk sırasında Xiaomi’nin en çok tercih edilen fiyat performans odaklı akıllı telefon modeli olan Poco X3 NFC modelin 4700 TL’lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Orta segment olarak piyasaya sürülen modelin, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olduğunu belirtelim. İşlemci oalrak da, hem günlük işleri halledebilecek, hem de oyun tarafında memnun eden Snapdragon 732G işlemcisi ile karşımıza çıkıyor.

Redmi Note 10S

En İyi Kameralı Xiaomi Telefonlar

Listedeki en yeni modeller arasında bulunan Redmi Note 10S’in, diğer modellere göre daha fazla güncelleme alacağını da söyleyebiliriz. Fiyatı ise 4400 TL civarında.

Infinix Note 10 Pro

Infinix Note 10 Pro

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile bizleri karşılayan model, 4300 TL’lik fiyat etiketi ile sunuluyor. Tabii ki farklı sitelere göre fiyatların değişebileceğini söyleyelim.

Redmi Note 9S

Redmi Note 9S

Listedeki en eski modeller arasında yer almasına rağmen 2020 Nisan’dan bu yana beklentileri karşılayan model olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatı ise 4800 TL civarında.

Redmi Note 10

Redmi Note 10

Redmi Note 10 modelinin ise yine fiyat performans tarafında tercih edilen bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Fiyatı ise 4950 TL.

5000 TL altı, en iyi performans odaklı akıllı telefonlar listemizde Şubat 2022 itibariyle, uygun fiyatlı modellerin karşımıza çıktığını söyleyebiliriz.

İlgili Haberler:

>> Sonunda iPhone 14 Android’in 5 Yıldır Kullandığı Teknolojiyi Kullanacak!

>> Rusya Kripto Para Madencilerini Ülkeye Çağırıyor: Dijital Varlıklar Yükselebilir