Samsung’un uygun fiyatlı 5G modeli Galaxy A52 5G sertifikasını aldı!

Samsung Galaxy A52 5G .

Samsung’un fiyat/performans cihazlarını sunduğu A serisine ait Galaxy A52 5G modeli, şarj sertifikasını aldı. İşte yeni modelin özellikleri.

Samsung’un amiral gemisi serilerinin harici en çok tercih edilen serilerinden biri olan A serisine, yeni bir 5G destekli model ekleniyor. Uygun fiyatlı modellere olan talebin artmasıyla, model çeşitleri de artıyor diyebiliriz. Samsung ise A serisinde sunduğu tüm modellerden, yalnızca Hindistan’da 1 Milyar Dolar kazandığını açıkladı. Ülkemizde de fiyat performans modellerine olan ilginin artmasıyla en çok tercih edilen modellerden biri olmaya aday, Galaxy A52 5G, 15W hızlı şarj desteği ile 3C sertifikasını aldı. Yakında tanıtılması beklenen model hakkında işte tüm detaylar.

Samsung Galaxy A52 5G neler sunacak

Samsung’un, amiral gemisi modellerinin yanı sıra, söz konusu model gibi uygun fiyatlı serilerden de çok yüksek kâr sağladığını belirtelim. Haliyle son zamanlarda giriş-orta seviye modellerinin reklamlarını daha çok görür olduk. 2021 yılında bu kategoride en çok ilgi göreceği öngörülen Galaxy A52 5G modeli hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy A52 5G .

Ortaya çıkan sertifikayı incelediğimizde, model numarası EP-TA200 olan şarj aleti ile geldiği ve 15W hızlı şarjı desteklediği görülüyor. Geçtiğimiz haftalarda ‘Lito’ kod adı ile ortaya çıkan SM-A526B model numarasına sahip modelin, önümüzdeki haftalarda satışa sunulması bekleniyor.  Yeni modelin, son zamanlarda bir hayli ilgi göre Galaxy A51 modelinin devamı olarak görülüyor. Yani Galaxy A51’in yükseltilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Cihazın GeekBench’de bir çok detayı ortaya çıkmıştı. Ortaya çıkan bilgilere göre Android 11 ile kutudan çıkacak olan model, 6 GB RAM ve Snapdragon 750G yonga setinden güç almaktaydı. Bunun haricinde test sonuçlarını incelediğimizde ise, tek çekirdeklide 298, çok çekirdeklide ise 1.001 puana sahip olduğu görülmekte.

Samsung Galaxy A52 5G .

Galaxy A52 5G hakkında çoğu sertifikanın ortaya çıkması ile, tanıtımına haftalar kaldığını söylemek mümkün. Tanıtımı gerçekleşse dahi ülkemizde ne zaman satışa sunulacak henüz belli değil. Fakat ülkemizde piyasaya sürüleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Tanıtıldıktan sonra yeni modelin ülkemize ne zaman giriş yapacağı ve Türkiye fiyatı kesinleşecektir. Beklemede kalın.

İlgili Haberler

>> Samsung Galaxy M02s Çok Uygun Fiyatıyla Türkiye’de Satışa Sunulabilir! İşte ürün hakkında fiyat ve detaylar…

>> Android Telefonlara Gelecek Yeni Özellikler Ortaya Çıktı: İşte Merak Edilen Tüm Detaylar