Elon Musk Satoshi Nakamoto Paylaşımı Yaptı: Yine Gözler Üstünde

Elon Musk çip

Elon Musk Satoshi Nakamoto paylaşımı ile gündeme oturdu. Farklı hesaplardan da paylaşılan bu görüntüyü kendisi ortaya atınca büyük bir etki yarattı.

Dünyanın en büyük girişimcileri içerisinde yer alan Elon Musk bu aralar ilginç paylaşımlar yapıyor. Kendisi zaten Twitter üzerinden genellikle tuhaf paylaşımları yapması ile biliniyor. Twitter platformunda gündem olacak bir paylaşım yapan ünlü girişimci kripto paraların kurucusu olarak kabul edilen bir kişiyi hedef aldı.

Bildiğiniz üzere Bitcoin kurucusu olarak Satoshi Nakamoto ismi geçiyor. Bu isim Bitcoin kripto para birimini kuran kişinin veya grubun ismi. Elon Musk tarafından yapılan paylaşımda Samsung, Toshiba, Nakamichi ve Motorola ard arda sıralanarak bu ismi oluşturdu. Yapılan paylaşıma baktığımızda baş heceler birleştirildiğinde ortaya Satoshi Nakamoto ismi çıkıyor.

Elon Musk Satoshi Nakamoto paylaşımı

Bu espri ilk defa Elon Musk tarafından yapılmıyor. Daha önceden birçok farklı sosyal medya platformunda böyle bir paylaşım yapılmıştı. Kendisi fotoğrafı ortaya attığında elbette çok daha fazla beğeni ve ilgi gördü. Belki de birçok kişinin yapmayacağı türden bir şakaydı.

Elon Musk Satoshi Nakamoto

Elon Musk tarafından yapılan bu paylaşım aslında bir ölçüde doğruyu ifade ediyor olabilir. Yani yukarıda sıraladığımız dev şirketlerin ortaklığı ile birlikte böyle bir dijital varlık piyasaya sunulmuş olabilir. Fakat ihtimal son derece düşük. Büyük şirketler genellikle ortaklıklarına duyurur ve bununla ilgili mutlaka paylaşım yapar. Yani kendisini gizlemez.

Satoshi Nakamoto sır olmaya devam ediyor

Bu isim büyük bir sır olarak kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Bugüne kadar birçok kişi kendisinin Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etti. Fakat hiçbirisi bunu ispatlayamadı. Hatta bazıları Elon Musk için bile kripto para kurucusu dedi. Fakat o bunları kabul etmedi.

Her ne kadar büyük bir sır olarak kalsa bile yine de önümüzdeki yıllarda belki de gerçek Satoshi Nakamoto ortaya çıkabilir. Fakat bu olduğunda muhtemelen Kimse ona inanmayacaktır.

İlgili Haberler:

>> Kripto Paralarda Bu Hafta Neler Yaşandı (1 – 8 Mart)

>> Binance Kripto Para İle Ödeme Sistemi Başlatıyor: Bifinity Devrimi