Poco F4 GT Türkiye Yolcusu: Performans Canavarı Geliyor!

Poco F5

Poco F4 GT hakkında ilk ayrıntılar belli oldu. İşte güçlü işlemcisi ile ortaya çıkan model hakkında tüm detaylar.

Ülkemizde halihazırda satışa sunulan Poco modellerinin bir hayli ilgi gördüğünü biliyoruz. Söz konusu modellerin, ilgi görmesinin en temel sebebi, uygun fiyata yüksek performans sunan modelleri ile karşımıza çıkıyor olması. Gerek orta segment, gerekse üst segmentte yüksek performanslı modelleri ile ilgili görüyor. Poco F serisine ait modellerin genellikle orta segmentin en üst basamaklarına hitap eden cihazlar olduğunu söyleyebiliriz. GeekBench listelerinde ortaya çıkan Poco F4 GT modelinin tanıtım tarihi belli oldu. İşte kullanacağı işlemci ve teknik özellikleri belli olan yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Poco F4 GT Türkiye Yolcusu: Performans Canavarı Geliyor!

Poco F4 GT

GeekBench listelerini incelediğimizde, yeni modelin tek çekirdeklide 1235, çok çekirdekli de ise 3550 puan aldığını görmekteyiz. Qualcomm imzalı Snapdragon 8 Gen1 yonga setine sahip olacak modelin, piyasadaki en güçlü modeller arasında yer alacağını söyleyebiliriz. Zaten genellikle Poco F serisi modellerinin güçlü işlemciler ile karşımıza çıktığını biliyorduk. Bu modelinde de amiral gemisi modellerde kullanılan biri işlemci ile karşımıza çıkması önemli bir detay olacaktır.

Poco F4 GT

Tabii ki serinin önceki modelleri ile kıyasladığımızda biraz daha yüksek bir fiyattan satışa sunulabilir. Çünkü serinin önceki modeli olan Poco F3 modelinde Snapdragon 870 yongası kullanılmıştı. Ve bu işlemci, 2 sene öncesine ait. Fakat yeni modelde karşımıza çıkacak olan Snapdragon 8 Gen1 yongasının, henüz geçen sene çıktığını ve hala liderliğini koruduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden yeni modelin beklenenden biraz daha pahalı olması bekleniyor.

Cihazın Türkiye ihtimali üzerine henüz ortaya çıkan bir detay bulunmuyor. Fakat Poco F serisine ait geçtiğimiz yıllarda sunulan akıllı telefonlar, Poco tarafından Türkiye’ye getirildi. Üstelik bu modellerin Poco Türkiye garantili olarak satıldığını da belirtelim. Bu yüzden Poco, serinin yeni modelini ülkemizde satışa sunacaktır. Önümüzdeki günlerde Poco F4 GT modeline ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıkacaktır. Takipte kalın.

İlgili Haberler

>> Akıllı Telefon Şirketleri Sıralandı: En Popüleri Hangisi?

>> Realme 9 Pro Plus Uygun Fiyatı İle Satışa Sunuldu!