Haftalık Telefon Haberleri (24 Mayıs 2022-31 Mayıs 2022)

Samsung akıllı telefon fiyatları

Bu hafta akıllı telefon sektöründe önemli gelişmelere şahit olduk. İşte haftalık akıllı telefon haberleri ve tüm gelişmeler.

Akıllı telefonlarda yeni bir çağın kapısındayız diyebiliriz. Çünkü son 5 yıl içerisinde üretilen akıllı telefonlar arasında çok büyük fark var. Söz konusu tasarımlar hala stabil kalmış değil. Hala her geçen gün daha farklı tasarımlar karşımıza çıkıyor. Son yıllarda bir hayli revaçta olan katlanabili­r akıllı telefonlar, sektöre yön verece­k gibi görünüyo­r. Katlanabili­r telefonların yanı sıra farklı konsept tasarımlar da karşımıza çıkıyo­r. Bunun yanı sıra geçtiğimiz hafta içerisinde çok sayıda akıllı telefon hakkında Akıllı gelişmeler, sızıntılar gerçekleşti. İşte bir hafta içerisinde karşımıza çıkan akıllı telefon haberleri.

Haftalık Telefon Haberleri (24 Mayıs 2022-31 Mayıs 2022)

Huawei Leica Ortaklığı Sona Eriyor Bir Devrin Sonu!

Huawei Leica

Yakın zamanda Xiaomi, Lei­ca ve Huawei arasında 2016’dan beri devam etmekte olan ortaklığın sona erdiğini açıkladı. Artık Xiaomi ile Leica arasında bir ortaklığın sürdüğünü söyleyebiliriz. Piyasaya en son sürülen Huawei modeli olan P50 ve P50 Pro modellerinin Leica lensine sahip, son akıllı telefonlar olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden bundan sonra piyasaya sürülecek olan Hua­wei modellerinde Leica imzası olmayacak.

200 MP Ana Kameraya Sahip İlk Akıllı Telefon Yolda!

Haftalık Telefon Haberleri

Söz konusu modelin kamerasının 200 MP çözünürlüğü ile geleceğine dair de sızıntılar mevcuttu. Fakat 200 MP lensi piyasaya sürecek ilk markanın Motorola olacağı henüz bilinmiyordu. Sonunda Motorola’nın bu konuda öncü olacağı kesinleşti. Kamera tarafında piyasanın en iyisi olarak karşımıza çıkacak olan Motorola modeli, işlemci tarafında da en güçlü işlemciyi kullanacak.

iPhone 14 Pro Özel Renk Seçeneği İle Gündemde!iPhone 14 Pro Max

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen iPhone modellerinde karşımıza çıkan ‘Sierra Blue’ olarak geçen mavi rengin, yerini mor renge bırakması bekleniyor. Tabii ki geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan iPhone modellerinde sunulan mor renk ile herhangi bir alakası olmayacak. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen mor renk ile bu sene iPhone 14 Pro ile gelmesi beklenen mor rengi karşılaştırdığımızda, önümüzdeki aylarda sunulacak model ile gelecek rengin, tartışmasız en iyi mor renk olduğunu söyleyebiliriz.

Redmi Note 11T Pro Plus Tanıtıldı: Bu Fiyata Bu Özellik!

Note 11T Pro Plus

Cihazın ilk olarak tasarım detaylarını incelediğimizde, Xiaomi 12 serisine benzer bir tasarım anlayışının hakim olduğunu görmekteyiz. Arka panelde üçlü kamera kurulumu bulunurken bu kameraların optik imaj sabitleyici özelliğine sahip olmadığını da belirtelim. Fakat 4K 30 kare video çekme desteği bulunuyor.

Black Shark 5 Serisi Yakında Geliyor: Oyun İçin En İyisi!

Haftalık Telefon Haberleri

8 Haziran tarihinde Malezya’da gerçekleşecek etkinlikte, Xiaomi’nin oyun odaklı akıllı telefon serisi Black Sha­rk 5 tanıtılacak. Yerel saat ile 19:00’da gerçekleşecek etkinlikte, yeni modellerin tüm özellikleri, hayranları ile buluşacak. Ayrıca söz konusu tanıtım gerçekleştikten haftalar sonra, küresel pazarda da tanıtılacağına dair sızıntılar mevcut. Aynı zamanda serinin RS modeli de mevcut. Fakat Bl­ack Shark 5 R­S modelinin, söz konusu etkinlikte tanıtılmayacağını belirtelim.

İlgili Haberler

>> Snapchat Paylaşılan Hikayeler Özelliği Büyük Etkileşim Sağlayacak

>> iPhone Cihazların Kullanım Ömrü Belli Oldu: Sandığınızdan Daha Uzun