Poco C40 Geliyor: Türkiye’de Yok Satar!

Poco C50

Uygun fiyata satışa sunulacak Poco C40 modeli küresel pazara çıkıyor. İşte uygun fiyatlı akıllı telefonun sundukları.

Poco’nun uygu fiyatlı akıllı telefonlar ile karşımıza çıktığını biliyoruz. Genellikle Poco C serisi modellerinin giriş-orta seviye olarak sunulduğunu belirtelim. Son zamanlarda ülkemizde uygun fiyatlı performans odaklı akıllı telefonlara olan ilgi bir hayli artmış durumda. Özellikle dolar kurundaki artıştan sonra, orta segment bir akıllı telefonun  bile  8000-9000 TL seviyelerine yükseldiğini belirtelim. Bu yüzden Poco C serisi ile sunulacak olan Poco C40 modelinin de Türkiye’ye geldiği takdirde ilgi gören modeller arasında yer alacaktır.

Geçtiğimiz günlerde yeni model hakkında birçok ayrıntı ortaya çıkmıştı .Sonunda küseler pazar için yerini aldı. İşte Türkiye’de de satışa sunulması beklenen uygun fiyatlı giriş segment model Poco C40’ın fiyatı ve özellikleri.

Poco C40 Geliyor: Türkiye’de Yok Satar!

Cihazın ön panelini incelediğimizde 6.71 inçlik damla çentikli bir ekran tasarımı bizleri karşılıyor. LCD panel ile gelen modelin, hoş bir ön görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü genellikle giriş segment akıllı telefonlarda çerçeveler bir hayli kalın oluyor. Fakat C40 modelinde bizleri karşılayan çerçevenin, rakiplerine nazaran biraz daha ince olduğunu söyleyebiliriz.

Poco C40

Arka kapakta ise genellikle giriş segment akıllı telefonlarda sıklıkla görmeye alışık olduğumuz ikili kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu kameralar 13 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörü olacak sıralanmış durumda. Telefonun en dikkat çekici özelliğinin ise pil kapasitesi olduğunu söyleyebiliriz. 6.000 mAh’lik devasa pil kapasitesine sahip olan modeli, 18W hızlı şarj desteği ile kullanıcıları karşılıyor. Ekran tarafında yüksek çözünürlük sunmadığı ve işlemcinin giriş seviyesi bir işlemci olduğunu hesap edersek, tabiri caizse pili bitmeyecek bir model olarak karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

Şanghay merkezli JLQ tarafından JR510 işlemcisine sahip olan modelin, bilinir üreticiler ile kıyasladığımızda, MediaTek’in Helio G35, Qualcomm’un ise Snapdragon 450 işlemcisine yakın bir güce sahip olduğunu belirtelim. Cihazın, 3/32 GB ve 4/64 GB olmak üzere iki farklı RAM ve depolama seçeneği karşımıza çıkıyor. Fiyatı ise önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

İlgili Haberler

>> Xiaomi Telefonlarını Hızlandırmak Tahmin Ettiğinizden Daha Kolay

>> 6000 TL Altı Akıllı Telefonlar: Bu Fiyata Başka Telefon Yok