2021 Oyun Rehberi Son Temmuz Haftasında Dopdolu

2021 Oyun Rehberi yine birçok önemli oyunla dolu

Her hafta paylaştığımız 2021 oyun rehberi bu bölümde Temmuz ayını noktalıyor. Üstelik bu hafta oldukça dolu bir liste ile karşınızdayız. İşte bu hafta çıkış yapacak oyunlar…

Microsoft Flight Simulator (Xbox Series X/S) – 27 Temmuz

2021 oyun rehberi için sonunda beklenen an geldi. Microsoft Flight Simulator’ün geçen yıldan bu yana hayatımızda olan yeni sürümü konsollar için çıkışını yapıyor. Kısacası bu oyun, gerçekçi bir ortamda gerçek uçak modellerini deneyimleme fırsatını bize veriyor. Ayrıca oyunda dünyadaki harika lokasyonları havadan gezme şansımız var. Oyunun konsol için uyarlanan kontrolleriyle deneyimlemek için artık son günler.

Samurai Warriors 5 (Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 27 Temmuz

Efsanevi Japon Samurai savaşçılarıyla harika bir deneyim. Geleneksel seri, bu hafta beşinci oyunuyla pek çok platformda karşımızda olacak. Kısacası yeni oyun serinin oynanış dinamiklerini bir adım öteye taşıyor. Çok sayıda silah ve kombo saldırılarıyla zamanın nasıl geçtiğini unutmak için bu haftanın ideal yapımı.

Tribes Of Midgard (PlayStation 5, PlayStation 4, PC) – 27 Temmuz

İskandinav mitolojisine merak duyan oyuncular için 2021 oyun rehberi yazımızın bu bölümündeki ideal yapım. Ragnarok’u fethetmeye gelen karanlık yaratıklar karşısında dünyayı savunmanız gerekiyor. Oyunda yeni silahlar üretebilir ve köyün savunmasını en iyi şekilde tasarlayıp dünyanın sonunun gelmesini engellemeniz gerekiyor. Üstelik bu oyunda Türkçe altyazı seçeneği de yer alıyor.

Chernobylite (PC) – 28 Temmuz

Bilim kurgu ve hayatta kalma türündeki bu oyun ilk olarak çıkışını bilgisayar tarafına yapıyor. Takip eden süreçte PlayStation 4 ve Xbox One için de gelmiş olacak. Özetle oyunun adından da anlaşılacağı üzere oyun nükleer felaketten etkilenen Çernobil’de geçiyor. Bununla birlikte oyundaki yoğun rol yapma ve hayatta kalma öğeleri yoğunlukta. Oyun daha önce erken erişim durumundaydı.

The Forgotten City (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 28 Temmuz

2021 oyun rehberinin bu haftaki bölümünde sırada oldukça ilgi çekici bir rol yapma oyunu var. Dört yıldır geliştirme süreci devam eden ve oldukça ilgi çeken yapımda zaman döngüsünün karışıklığı gibi birçok ilginç dinamik yer alıyor. Ayrıca oyunda geleneksel RPG anlayışında olduğu gibi karakterimizi kendimiz yaratıyoruz. Son olarak oyunun binlerce yıl geçmişe ait gizli bir yer altı Roma kentinde geçtiğini ekleyelim

The Ascent (Xbox Series X/S, Xbox One, PC) – 29 Temmuz

Cyberpunk bir ortamda geçen aksiyon rol yapma oyunu The Ascent bu haftaki 2021 oyun rehberi yazımızın son oyunu. Microsoft özel yapımı olan oyun Game Pass seçkisine de eklenecek. İzometrik bir bakış açısıyla oynanan oyunda çok sayıda görev, hikaye ve gizem yer alıyor. Ayrıca oyunda son derece eğlenceli bir aksiyon seviyesi yakalandığını söylemek gerek.

Diğer haberler:

>> Football Manager Kadın Futboluna Açılıyor: İşte O Proje! 

>> Amazon Prime Bedava Oyun Dağıtıyor: Battlefield 1 ve 5 Ücretsiz!